GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La pluja passa factura en alguns edificis de Reus

Els Bombers de la Generalitat han hagut de sanejar la façana d'un edifici del carrer del Vapor Vell | També s'han acordonat altres espais
Al carrer del Vapor Vell de Reus s'ha fet un sanejament de façana | Redacció

 

La forta tempesta d’aquest passat dimarts al territori va deixar importants quantitats de precipitacions en molt poca estona. A Reus, la pluja ha passat factura en alguns edificis de la ciutat. Els Bombers de la Generalitat han hagut d’actuar al carrer del Vapor Vell per sanejar la façana d’un edfici que ha vist com les seves parets s’han bufat a causa de l’aigua.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Els Bombers han actuat a les 7.49 hores del matí i posteriorment la Guàrdia Urbana de Reus ha acordonat la zona per evitar possibles desprendiments de façana. Per una altra banda, també s’ha decidit acordonar el número 2 del carrer Camí de Tarragona com també altres edificis de la ciutat de Reus. 

 

Imatge de les restes de façana que han retirat els Bombers | Redacció

 

Nombroses incidències a causa de la pluja

A tot Catalunya el 112 va rebre 135 trucades per incidents derivats de les pluges. Els Bombers van registrar 40 avisos entre les 12.00 i les 15.00 hores, la majoria per filtracions o acumulacions d’aigua en immobles o a la via pública: 23 a la Regió Metropolitana Sud i 16 a la nord. L'episodi d'ahir dimarts va deixar imatges espectaculars i algunes inundacions arreu de la demarcació de Tarragona i va afectar a molts punts del país, especialment a la costa i al prelitoral. 

 

Pel que fa a les trucades de 112, el Barcelonès ha concentrat el 25%; el Maresme, gairebé el 15; el Vallès Occidental, el 12,6%; el Tarragonès ha registrat l’11,85% dels avisos; el Baix Llobregat, l’11,1%; l’Alt Penedès, el 8,15%; el Vallès Oriental i el Baix Camp, el 4,44% cadascun; el Garraf, el 2,96%, i des del Baix Penedès han arribat el 2,22% de les traucades. Per ciutats, van destacar els avisos des de l’Hospitalet de Llobregat (11,85), des de Barcelona (10,37%) i des de Tarragona (7,41%).

 

A més, la circulació ferroviària va quedar tallada entre Mont-roig del Camp i l’Hospitalet de l’Infant per un arbre caigut a les vies a causa de la tempesta.

 

Al carrer del Camí de Tarragona s'ha acordonat un edifici | Redacció