El grup de música Pokers s'acomiada del seu públic amb un últim concert a Reus

El grup de pop posa punt final a una trajectòria de més d'11 anys amb un últim concert el diumenge, 29 de setembre
Imatge del Gerard Alcover i l'Emili Llamas, els dos integrants del grup, en concert a les Borges Blanques durant la gira de comiat de Pokers | Facebook / Pokers

 

Després d'uns 11 anys de trajectòria, a principis d'aquest any, el grup Pokers anunciava la seva dissolució. Al llarg d'aquest estiu, el grup ha realitzat una gira de comiat que els ha portat a deu localitats diferents del territori català (les Borges Blanques, Santa Coloma de Queralt, les Festes de Gràcia...). Doncs, ara només faltava que fessin una parada a la ciutat on els va veure néixer: Reus. 

 

Així doncs, Reus rebrà als Pokers en concert aquest diumenge, 29 de setembre, a les 13.00 hores al Jardí de la Casa Rull. Un concert especial en el qual faran un repàs a les seves cançons més emblemàtiques i on hi haurà més d'una sorpresa, com convidats especials o sortejos. 

 

L'aventura dels Pokers s'acaba, però la musical continua

El grup de música Pokers s'acaba, però els seus dos components ja han anunciat, a través de les xarxes socials, un nou projecte musical anomenat Koeman. Els dos integrants del grup seguiran fent cançons pop, però en aquesta ocasió, tindran un embolcall més electrònic i un so més actual. En aquest últim concert a Reus es podrà escoltar per primera vegada, i en exclusiva, el primer senzill del grup Koeman titulat 'Dimarts'. 

 

Més de 300 concerts a l'esquena que han portat arreu del territori català, dos EP's, un disc i diversos reconeixements musicals són algunes de les fites del grup de pop en català Pokers. Aquesta gira de comiat ha estat patrocinada per Vermuts Miró i ha portat el xou acústic del grup musical a diferents espais amb un èxit notable de públic.

 

També et pot interessar: