GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus obrirà les portes a la ciutadania

Es tracta de tres jornades de portes obertes, els visitants podran veure les instal·lacions i assistir a algunes activitats i assajos
El Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus obrirà les portes per mostrar la seva activitat diària | TarragonaDigital.com

 

El Conservatori de Música a Reus de la Diputació de Tarragona obrirà les portes i mostrarà la seva activitat diària als ciutadans els dies 1, 3 i 4 d'abril. Durant aquestes jornades de portes obertes els visitants podran visitar les instal·lacions del centre i conèixer així, de primera mà, el seu funcionament. Fins i tot els visitants podran assistir a alguna classe i a alguns assajos. Per motius d'aforament, tothom que vulgui assistir-hi, s'haurà d'inscriure prèviament a través d'aquest enllaç

 

Les portes obertes començaran a les 18.00 hores i els responsables del conservatori seran els encarregats de guiar als visitants per les instal·lacions, també seran els encarregats d'explicar les característiques dels plans d'estudi i de les formacions que s'ofereixen al centre, a més, també respondran totes aquelles preguntes que preocupin als visitants. 

 

Què s'hi podrà veure durant les jornades de portes obertes?

Durant la primera jornada de portes obertes, el dia 1 d'abril, es visitaran les instal·lacions de l'edifici del carrer Sant Jaume de Reus i durant la visita una de les coses que s'hi podrà veure són les aules de contrabaix, de sensibilització i guitarra, entre d'altres. Els participants tindran l'oportunitat d'assistir als assajos de les agrupacions instrumentals d'alumnes de 7 i 8 anys. 

 

Pel que fa a la segona jornada de portes obertes, el dia 3 d'abril, s'obriran les portes al públic de les classes de fagot, trompa, oboè, saxo i percussió que estan ubicades al Palau Bofarull, al carrer Llovera de Reus. I, per últim, el dijous 4 d'abril, la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Reus mostrarà el seu treball amb un assaig obert al públic. 

 

Aquestes són les primeres jornades de portes obertes que organitza el Conservatori de la Diputació de Reus amb l'objectiu de donar a conèixer el centre a la ciutadania, explicar la seva tasca i mostrar el seu dia a dia. 

 

El Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus

El conservatori compta amb dos edificis, d'una banda el Palau Bofarull situat al carrer Llovera i de l'altra, el nou edifici situat al carrer Sant Jaume. L'escola porta des de l'any 1992-1993 oferint classes de música al Palau Bofarull, actualment, compta amb més de setze aules i té una capacitat per a 240 persones. Des del curs 2014-2015 que l'Escola es va ampliar al nou edifici del carrer Sant Jaume, un edifici dissenyat pensant en l'eficiència energètica i amb aïllament acústic per tal de no molestar als veïns. Compta amb dues terrasses, dotze aules insonoritzades i un espai polivalent per a actes i esdeveniments.