Posa una denúncia a Reus i la detenen perquè tenia una ordre de cerca

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut una dona que estava denunciant la pèrdua de documentació perquè tenia posada una ordre de cerca des de Sevilla
La dona va ser detinguda a les dependències de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus | Cedida

 

Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus es van emportar una sorpresa quan una dona de 32 anys va anar a posar una denúncia i van descobrir que aquesta persona es trobava en cerca i captura. Ràpidament els agents del cos policial van procedir a detenir-la ahir, dimecres 26 de juny, a les instal·lacions de la Guàrdia Urbana de Reus.

 

Posa una denúncia i ja no surt de la comissaria

La dona en qüestió, de 32 anys i amb domicili desconegut, ahir es va adreçar a les dependències de la Guàrdia Urbana de Reus per interposar una denúncia, ja que havia perdut la seva documentació. Els agents del cos policial, van realitzar les tasques protocol·làries d'aquest procediment i en el moment de la comprovació de les dades, van descobrir que aquesta dona tenia una ordre de recerca, detenció i posada a disposició del jutjat d'instrucció número 18 de Sevilla.

 

Seguidament la Guàrdia Urbana de Reus va verificar l'ordre amb el Cos Nacional de Policia i els guàrdies van detenir la dona. La detinguda posteriorment va ser posada a disposició dels Mossos d'Esquadra, junt amb les diligències judicials del cas. Per tant, l'acusada va anar a posar una denúncia rudimentària i va acabar detinguda per la Guàrdia Urbana de Reus.