Façana principal del Pare Manyanet de Reus

Una classe del Pare Manyanet de Reus, confinada per un positiu de Covid

Una trentena d'alumnes i dos professors resten a l'espera dels resultats de les PCR

Primer cas de coronavirus en una escola de Reus. Es tracta del col·legi Pare Manyanet, que des d'aquest dimecres ha activat els protocols pertinents segons ha informat Reusdigital i han confirmat a aquest mitjà des del centre. Aquest dimarts es va detectar un cas positiu en una classe de quart d'ESO que, aquest dijous al matí, s'han fet les proves PCR.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Quan es va tenir constància del cas, l'escola va informar-ne a la persona de referència que se'ls ha assignat, que alhora va comunicar-ho a Salut. Des d'aleshores, la trentena d'alumnes i els dos professors del grup escolar ha estat confinat en quarantena domiciliària mentre esperen els resultats de les proves.

Aquest dijous al matí s'han dut a terme els tests per verificar si hi ha altres alumnes que tinguin Covid-19. Mentrestant, l'escola ha posat en marxa els seus protocols acadèmics per garantir que els alumnes confinats segueixen el temari a través de les aplicacions digitals de què disposa el centre.

Quarta escola de la regió amb un positiu

El Pare Manyanet de Reus és el quart centre educatiu de l'àrea metropolitana de Tarragona que ha registrat un cas positiu de coronavirus des que va començar el curs. Anteriorment s'havien detectat a dues escoles diferents de Salou i a una de Tarragona. Així doncs, a tota la regió del Camp de Tarragona hi ha hagut, en aquests quatre dies de curs, quatre casos de coronavirus al sistema educatiu.