El llibre del centenari, present per a qui el volgués comprar

Presentació del llibre sobre el centenari del Club Natació Reus Ploms

L'esdeveniment serà aquest dimarts, 9 de juliol, al Museu de Reus a les 19.30 hores. És un llibre escrit per Josep Maria Pagès Gil

Aquest pròxim dimarts, 9 de juliol, es presentarà el llibre 'Crònica Centenària. CN Reus Ploms (1918-2018)', escrit per Josep Maria Pagès Gil. L'acte es durà a terme a la seu principal del museu de Reus, al raval de Santa Anna  59, a les 19.30 hores. El llibre narra la història del club de natació reusenc que l'any passat va celebrar els seus 100 anys. Es tracta d'una obra de difusió història que té com a protagonistes els amants i practicants de l'esport, persones que amb la seva contribució enriqueixen les històries d'aquesta entitat reusenca que, durant anys, ha persistit en el desig de la formació i el fet de gaudir en la cultura física.  

100 anys d'història del club de natació reusenc

El passat dissabte, 1 de juny, el Club Natació Reus Ploms va concloure tots els actes que tenia previstos per celebrar els seus 100 anys, concretament, va celebrar un sopar de gala a la pista de patinatge i d'hoquei del Pavelló Joan Sirolla. Al sopar hi van assistir des de directius a socis, esportistes, treballadors, etc. Per animar l'ambient i per recuperar la nostàlgia,  l'Orquestra Costa Brava va assistir al sopar  i va oferir un repertori ple de cançons típiques de les revetlles que se celebraven antigament al club. 

Al llarg d'aquests últims mesos s'han realitzat diversos actes per commemorar aquests 100 anys d'història i d'esport a la ciutat de Reus. De fet, el passat 20 de juny es va inaugurar una exposició en commemoració dels 100 anys del club on es fa un repàs històric fotogràfic i documental dels moments més emblemàtics al llarg d'aquests anys. 'Compartint una passió' es podrà veure fins al setembre al museu de Reus del raval Santa Anna de manera gratuïta. 

També et pot interessar: