GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Demanen presó per a un veí de Reus que va simular un robatori per cobrar de l’asseguradora

L’home va rebre una indemnització de prop de 1.300 euros
Per simular un robatori a casa seva amb la intenció de cobrar una indemnització pot anar a presó | Mossos d'Esquadra

 

Un veí de Reus s’enfronta a un any i mig de presó per simular un robatori amb força a casa seva amb la intenció de cobrar una indemnització de la companyia d’assegurances. Segons la fiscalia, l’home va acudir el 3 d’abril del 2017 a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Reus per denunciar que el dia anterior havia patit un robatori al seu domicili.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Simula un robatori a casa seva

L’individu va explicar als agents que li havien sostret un telèfon mòbil, un collaret i 200 euros en efectiu, i que els suposats lladres havien ocasionat diversos desperfectes a l’immoble. El cas va comportar l’obertura de diligències judicials i al juny l’individu va cobrar 1.289,90 euros de l’asseguradora. Els investigadors, però, van poder comprovar que l’home havia fingit el robatori.

 

La Fiscalia demana presó per l'home de Reus

Segons la fiscalia, els fets constitueixen un delicte de simulació de delicte pel qual reclama una multa de 2.430 euros i un delicte d’estafa pel qual demana un any i mig de presó. A més, el ministeri públic sol·licita que l’individu, de 33 anys i sense antecedents penals, indemnitzi l’empresa Allianz amb els 1289,90 euros que va cobrar indegudament. El cas arribarà properament a judici en un dels jutjats penals de Reus.