A presó per violar i agredir la seva exparella a Reus

Vivien a la mateixa casa, tot i haver deixat la relació sentimental
La noia vivia amb la seva exparella i aquest la va violar | Cedida

 

Havien deixat la relació sentimental, però van seguir vivint junts durant un mes durant l'estiu del 2015 a Reus. L'últim dia que van conviure, va ser la nit en què la noia va ser violada i, posteriorment, agredida per la seva exparella. En conseqüència d'aquests fets, l'home passarà divuit mesos a presó i cinc de llibertat vigilada, a més d'un ordre d'allunyament, segons informa el 'Diari de Tarragona'.

 

Viola la seva exparella a Reus

Els fets es remunten a l'estiu del 2015. Una parella va mantenir una relació sentimental durant set mesos, però el darrer, entre juliol i agost del mateix any, van conviure junts, sense tenir cap vincle amorós entre tots dos. 

 

A mitjans del mes d'agost va ser quan el condemnat va agredir sexualment la seva exparella. Durant la matinada, va començar a fer-li tocaments a la noia, la qual va negar-se a mantenir relacions. En un segon intent, aquesta es va aixecar del llit i va marxar al sofà, però aquesta la va perseguir suplicant-li que tornés al llit. 

 

En adormir-se, l'home va baixar-li la roba interior, però la dona es va despertar, recriminant-li la seva actitud i dient que no continués. Això, però, va durar poc, perquè en tornar-se adormir la va violar. Aquesta, se'l va treure de sobre, fugint a una altra habitació. 

 

L'agressor va aprofitar el moment per mirar-li el mòbil, on va veure converses de la seva exparella amb una tercera persona. En sortir la noia de l'habitació, aquest li va colpejar la cara amb la mà oberta i, tot seguit, un cop de puny al cap per l'esquena, per seguir-la colpejant mentre ella s'intentava amagar. 

 

Presó, llibertat vigilada i ordre d'allunyament

Per aquesta sèrie d'agressions, la Secció Quarta de l'Audiència Provincial de Tarragona ha decretat divuit mesos de presó i cinc anys de presó de llibertat vigilada, així com una ordre d'allunyament. Així mateix, haurà de complir un total de 30 dies de treballs comunitaris per un delicte de lesions en l'àmbit de la llar, cinc més per injúries i sis mesos de presó pel descobriment i revelació de secrets.