FiraReus vol mantenir, enguany, les 180 activitats i els 240 dies d'ocupació del 2019

Les dades es valoren positivament i es vol fer una aposta pel turisme de reunions i congressos

FiraReus preveu mantenir, durant el 2020, les xifres d'activitats i ocupació d'aquest 2019. A finals de l'any passat es van exposar com un motiu de balanç satisfactori i, enguany, es volen garantir les 13 fires organitzades i els 240 dies d'ocupació. Amb tot, es vol seguir optant per la diversificació, l'especialització i la proximitat segons s'explica des de la direcció de l'entitat.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquesta especialització es buscarà, per exemple, a través d'esdeveniments professionals gestionats per la nova marca firaReus Events presentada fa tot just un mes. El que es busca, a grans trets, és el «posicionament i la projecció de la destinació dins del mercat del turisme de reunions». La regidora d'Economia i Coneixement de l'Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, destaca especialment «la professionalitat i proximitat de les persones que formen part de firaReus i de REDESSA, els quals han fet possible una fidelització de més del 70% dels clients i fer del 2019 un nou any amb rècord d'ocupació».

 

El calendari de firaReus

Epocauto encetarà la temporada de fires a les instal·lacions del Tecnoparc i ho farà celebrant la seva vintena edició. Al calendari hi figuren esdeveniments propis, però també fires externes o coorganitzades per firaReus. Bestial, el Saló de la Moto o Autoprimavera són tres cites que tindran lloc entre gener i juny. Pel que fa als congressos, a meitats de maig s'acollirà el Congrés Català d'Urologia.

 

La joia de la corona, però, arribarà al mes d'octubre amb les 50 edicions d'ExproReus. Tot Nuvis tancarà el calendari de fires pròpies al mes de novembre. El de les fires i congressos és només un dels àmbits que es treballen a firaReus, però les 180 activitats que s'hi van celebrar l'any 2019 també compten amb reunions, cursos, jornades o convencions.

 

El Motivation Day de dilluns vinent serà la primera d'aquestes jornades organitzada per firaReus que se celebri enguany, però el calendari també inclou la Mobile Week, la Ficommerce o la Jornada d'Empresa i Esport del mes de juny. És en aquest sector on arribarà una de les novetats d'enguany: la jornada internacional sobre Emergència Climàtica i Aviació organitzada conjuntament amb el CESDA a principis de desembre.