GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Primàries Reus completa una llista electoral «transversal» amb diversitat de candidats

Fins a 27 persones i un suplent formen la llista per les eleccions municipals
Lluís Pallejà va presentar la llista completa de Primàries Reus | Laia Riba

 

Primàries Reus va presentar ahir, dimecres 10 d'abril, la trentena de persones que conformaran la llista per les eleccions municipals. El cap de llista Lluís Palleja ha explicat que «aquesta no és la llista definitiva, però que estem molt contents de com s'està formant». El passat mes de març l'alcaldable de Primàries Reus ja va presentar les dues posicions que el seguirien en la candidatura, Úrsula Subirà, gestora cultrual i Biel Ferré, expresident d'Òmnium Baix Camp.

 

Primàries Reus forma una llista transversal

Un total de 27 perones i una suplent són les participants en la llista de Primàries Reus per les eleccions municipals del 26 de maig. No obstant això, el passat març ja es van comunicar alguns noms com Esther Cabré, Anna Maria Sugranyes, Josep Maria Berga, Eduard Prats, Pilar Garcia, Josi Cerdan, Carles Borrull, Jaume Garriga, Manel Fort i Lluís Agustench.

 

Els assistents van aprovar per votació la llista final | Laia Riba

 

Entre els nous participants, hi ha més membres dels advocats de Voluntaris de l'1 d'Octubre, com Mar Matías o Lluís Gobert. L'excoordinador de l'ANC reus, Jaume Ollé, o la presidenta de l'Associació Veïnal Amics del Barri Fortuny, Pepita Roig. A més, també hi formen part diversos membres dels Avis i àvies per la Llibertat de Reus, com Contxita Alberich o Maria Asens.

 

Elecció de programa polítc 

Durant l'assemblea oberta celebrada aquest dimecres, els assistents van votar la llista final de Primàries Reus. La votació posterior, favorable per unanimitat, va acordar que aquesta llista seria la que es presentaria. Malgrat això, també es va recordar que cada dimecres fins a les eleccions hi haurà una trobada al Centre Cívic Ponent.

 

A primera fila, Biel Ferré, Úrsula Subirà i Lluís Pallejà | Jordi Olària Gras

 

Allí portaran a cap els processos participatius perquè els integrants puguin fer propostes per la creació de programa polític de Primàries Reus. També podran proposar a partir d'una plataforma web, que s'activarà en breus. 

 

«Moltes procedències i àmbits diferents»

El cap de llista Lluís Pallejà ha volgut destacar en l'assemblea oberta que aquesta llista «és transversal». D'altra banda, ha remarcat que «hem arribat a formar la llista amb persones de moltes procedències i àmbits laborals i socials diferents».

 

La llista electoral que el partit ha ratificat:

 

 1. Lluís Pallejà
 2. Úrsula Subirà
 3. Biel Ferrer
 4. Esther Cabré
 5. Anna M. Sugranyes
 6. Josep m. Berga
 7. Eduard Prats
 8. Pilar Garcia
 9. Josei Cerdan
 10. Carles Borrull
 11. Jaume Garriga
 12. Manel Fort
 13. Lluís Agustench
 14. Àngels Granados
 15. Mar Matias Santacoloma
 16. Jaume Ollé
 17. Cori Sauné
 18. Miquel Carpena
 19. Contxita Alberich
 20. Joan Tortajada
 21. Rosa M. Adell
 22. Ingo Loose
 23. Albert Pascual
 24. Santi Nogués
 25. Pepita Roig
 26. Lluís Gibert
 27. Maria Asens
 • Suplents
 1. Salvi Batlle