Els actes d'aquest divendres, 25 de setembre, dia de Misericòrdia

L'Àliga oferirà el seu ball solemne curt | laia solanellas

Divendres 25

MARE DE DÉU DE MISERICÒRDIA

7.00, 8.00 i 9.00 h, al SANTUARI DE MISERICÒRDIA, missa.

8.00 h, pels CARRERS DE LA CIUTAT, matinades de Misericòrdia, amb la participació dels grallers i timbalers de la ciutat (inscripció prèvia a www.ticket.reuscultura.cat), i matinades tronades a càrrec dels tabalers del Ball de Diables.

10.00 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa per anunciar  la  festivitat  de Misericòrdia, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

D'11.00 a 13.30 h, a CAL MASSÓ, mostra d’elements festius, amb l’actuació d'A3sons. Amb el mateix horari, al CENTRE DE LA IMATGE MAS IGLESIAS, mostra d'elements festius petits. Per a ambdues, entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

El repic de campanes i el llançament de 21 salves de morterets en honor a la Mare de Déu donaran pas a la missa.

11.00 h, a la PLAÇA DEL SANTUARI, solemne missa concelebrada presidida pel Monsenyor Joan Planellas Barnosell, arquebisbe de Tarragona. L’apartat musical anirà a càrrec de l’Orfeó Reusenc, amb la participació dels assistents. Entrades, a partir del 21 de setembre a la Casa Rull o a través de www.ticket.reuscultura.cat.

A continuació, l’Àliga de Reus oferirà a la Mare de Déu de Misericòrdia el seu ball solemne curt amb l’acompanyament musical de la Cobla Reus Jove.

Seguidament, cantada general dels goigs de la Mare de Déu de Misericòrdia a càrrec de l’Orfeó Reusenc i els  fidels  assistents  amb  l’acompanyament  musical de la Cobla Reus Jove.

De 17.30 a 20.00 h, a CAL MASSÓ, mostra d’elements festius, amb l’actuació de l’Aula de Sons. Amb el mateix horari, al CENTRE DE LA IMATGE MAS IGLESIAS, mostra d'elements festius petits. Per a ambdues, entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

18.00 h, a les  XARXES SOCIALS DE REUS CULTURA,  emissió del  conte La pastoreta i la Mare de Déu.

19.00 h, al GAUDÍ CENTRE, il·luminació de la façana en color blanc i blau amb motiu de la festivitat de Misericòrdia.

"Missa, Àliga i Goigs: Les Festes de Misericòrdia arriben a la recta final" "Imatges: Així és el nou jutjat de Reus, acabat d'estrenar"