El programa 'Enfeina't' de Mas Carandell de Reus dona feina a deu persones en atur

La iniciativa pretén trencar amb les situacions de desocupació prolongades per tal d'evitar-ne la cronificació
El programa 'Enfeina't' de Mas Carandell de Reus dóna feina a deu persones en atur | Mas Carandell

 

 

El passat mes de febrer, l'Institut Municipal de Formació i Empresa de Mas Carandell va contractar deu persones en el marc d'una nova edició del programa Enfeina't; una eina de contractació laboral temporal i d'acompanyament a la inserció, adreçada a persones en situació d'atur de llarga durada.

 

La iniciativa doncs, permetrà que aquestes deu persones treballin en el suport a la implementació d'aplicatius vinculats a l’Administració electrònica, la dinamització de bases de dades del pla de proximitat empresarial, el programa d’actes de la celebració dels 30 anys, i en general en l’atenció a la diversitat i multiculturalitat; tot plegat cinc persones com a personal tècnic, quatre auxiliars administratives i un conserge.

 

A més a més, cada treballadora i treballador comptarà amb un acompanyament individualitzat per part de professionals de l’orientació de Mas Carandell amb la finalitat de facilitar la pràctica laboral posterior a aquest recurs ocupacional.

 

 

 

 

El programa Enfeina't a Reus

El programa de Mas Carandell, Enfeina't, es desenvolupa per segona vegada després que l'any passat contractés fins a catorze persones amb contractes de 6 a 12 mesos. Les últimes d’aquestes contractacions van finalitzar també el febrer passat i ja es té constància de quatre insercions posteriors.

 

Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social i regulat per l’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre; s'espera que els contractes d'aquest darrer mes de febrer, set dels quals d'un any de durada i tres de nou mesos, tinguin un èxit similar a l'hora d'inserir laboralment les persones més necessitades.

 

Et pot interessar