GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vermusic 2019 se solidaritza amb el càncer

La programació d'aquest any compta amb una gran presència femenina i els beneficis del festival es destinaran a la Lliga contra el Càncer
Presentació de la programació del Vermusic 2019 | TarragonaDigital.com
 

La tercera edició del Vermusic comptarà amb diverses actuacions a diferents punts de la ciutat de Reus, en concret, es faran set concerts al llarg de l'any, un cada mes. El festival començarà el pròxim mes d'abril i s'allargarà fins al novembre. Cal destacar que en aquesta edició s'ha volgut donar un protagonisme especial a les dones, cosa que es pot veure reflectida a la programació on en sis de les set actuacions previstes que es faran hi ha una dona al capdavant. 

 

El festival Vermusic 2019

Vermusic és un cicle musical que es fa en diversos indrets singulars de la ciutat de Reus. Aquest any ja és la tercera edició, va començar l'any 2017 amb motiu de Reus Capital de la Cultura Catalana i l'any passat es va repetir de la mà de Reus Ciutat de la Música 2018. És una iniciativa promoguda per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Reus i que compta amb el patrocini de Vermuts Miró. En aquesta ocasió, la direcció artística ha anat a càrrec del programador musical Isaac Albesa, que ha preparat una edició farcida d'artistes femenines i de diversos estils d'arreu del món. 

 

El Vermusic dóna suport a la Lliga Contra el Càncer

Una de les novetats d'aquest any és la solidaritat que tindrà el festival amb el càncer. En aquesta ocasió les entrades s'hauran de comprar de forma anticipada i tindran un preu de 5 euros per a cada concert. Els 5 euros que costa l'entrada es destinaran íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. El concert de cloenda al Teatre Fortuny tindrà un cost de 20 i 18 euros, 5 euros dels quals també es destinarà a la Lliga Contra el Càncer. Les entrades de tots els concerts ja estan disponibles i, excepte les del concert de cloenda al Teatre Fortuny, es poden aconseguir a través d'aquest enllaç. Les entrades pel concert al Teatre Fortuny es poden aconseguir a través d'aquest enllaç.

 

Vermusic 2018 | Actuació de la Jove Orquesta Simfònica de Barcelona a Reus | Isma Llanes

 

Programació del Vermusic 2019

Aquesta és la programació dels concerts previstos dins del marc del festival Vermusic d'aquest any, durant el mes d'agost no està previst cap concert: 

 

Divendres, 26 d'abril

21.00 hores, Concert Formiga and Cigale al Mas Calvó. És un duet nascut a Bèlgica, format per Anna Amigó, de la Selva del Camp, i Eva Genniaux. Amb una arpa celta, un violí i les seves veus ofereixen un repertori farcit de cançons tradicionals de diversos països que, amb els seus arranjaments, creen un estil únic i més folk.

 

Dijous, 16 de maig

21.00 hores, Concert de Marcelo Mercadante Trío a El Círcol. Aquest trio format per Guacci, Mercadante i Amalia Carril, oferiran un estil tango vingut d'Argentina.

 

Divendres, 21 de juny

21.00 hores, Concert de Line Up Quintet a l'IES Salvador Vilaseca. És un quintet internacional que va néixer a Amsterdam, entre els seus integrant s'hi troba el guitarrista tarragoní Joan Fort. La seva música es caracteritza per estar arrelada al jazz més tradicional. 

 

Dissabte, 19 de juliol

21.00 hores, Concert d'Agartha Flamenco, està previst que es faci a l'Estació Enològica però podria canviar d'ubicació. Aquest grup, que ja va actuar a Reus en el marc del cicle Vermusic, oferirà una música inspirada en la cultura mediterrània. Un repertori que combina música pròpia amb música tradicional.

 

Divendres, 27 de setembre

22.00 hores, Isabel Vinardell and Isabelle Laudenbach a l'Institut Pere Mata. Presenten el seu disc «A solas» en el qual ofereixen un repertori on el flamenc n'és el protagonista.

 

Divendres, 25 d'octubre

21.00 hores, Carola Ortiz Quartet a Cal Massó. Presentarà, en forma de quartet, el seu segon treball com a compositora «Spirala». La clarinetista i compositora oferirà una música jazz i brasilera. 

 

Dissabte, 16 de novembre

21.00 hores, Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project: «La Tendresse» al Teatre Fortuny. Per primera vegada, el Vermusic comptarà amb una actuació especial al Teatre Fortuny. Serà el concert que posarà el punt final al cicle musical i, en aquesta ocasió, s'hi podrà veure a la cantant vilafranquina Anna Roig amb el seu projecte «La Tendresse» acompanyada per la Big Band Project dirigida per Àlex Cassanyes. Una adaptació de grans clàssics de la cançó francesa on la tendresa n'és el nexe. És un concert coorganitzat entre el mateix Vermusic, l'Ajuntament de Reus i el Festival Accents. 

Últim concert del cicle Vermusic amb Chicuelo a Cal Massó | Àngel Ullate

 

 

També et pot interessar: