EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Programació de l'Associació de Concerts de Reus temporada 2019-2020

Un dels concerts se celebrarà al Palau Bofarull i han destacat la qualitat de la nova programació que començarà el 4 d'octubre
Imatge de la presentació de la nova temporada de concerts que organitza l'Associació de Concerts de Reus | cedida
 

Aquest divendres, 6 de setembre, s'ha presentat oficialment, la programació de concerts i espectacles que ha organitzat l'Associació de Concerts de Reus per la temporada 2019-2020. Un total de 24 concerts que començaran el 4 d'octubre i acabaran el 30 de maig. La major part dels concerts es duran a terme a l'escenari del Teatre Fortuny, al Círcol i a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

 

Com a novetat, cal destacar que hi haurà un concert al Palau Bofarull. El director tècnic de l'Orquestra Camerata XXI, Xavier Blanc, ha volgut destacar que, en la programació d'enguany, volen «donar a conèixer compositors que no són coneguts a la ciutat però que són coneguts a la resta del món». En aquest sentit, «innovem i no portem els clàssics Mozart o Beethoven per conèixer altres tendències». 

 

Una de les millors programacions de Catalunya 

Tant el president de l'Associació de Concerts, Joan Sas, com el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, han volgut destacar la potent programació que s'ha organitzat i, fins i tot, el vicepresident i director artístic, Marc Moncusí, s'ha atrevit a qualificar-la com «la millor de la província de Tarragona i una de les millors de Catalunya». Per la seva banda, Xavier Blanc ha assegurat que «pretenem que cada concert sigui una petita joia». 

 

D'altra banda, Moncusí ha assegurat que des de l'Associació «no estirem més el braç que la màniga, tenim més espònsors i més socis» i que, dins de les possibilitats econòmiques que tenen, han sabut portar una programació molt potent. Recordar que l'any que ve l'entitat celebrarà el seu centenari i, segons apunta Moncusí, «hi haurà sorpreses» que s'anunciaran més endavant. 

 

Programació de l'Associació de Concerts de Reus temporada 2019-2020

Aquí podeu consultar la programació sencera prevista per la temporada 2019-2020 de l'Associació de Concerts de Reus. La majoria dels concerts estan oberts al públic, tant als socis, com als no socis: 

 

Divendres, 4 d'octubre

A les 21.00h a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, Homenatge a Paco de Lucía amb la Barcelona Guitar Trio. L'entrada és gratuïta per a tothom. 

 

Divendres, 11 d'octubre

A les 19.45h al Palau Bofarull (Sala noble), La Gran Partita de Mozart amb l'Orquestra de la Marina Alta dirigida per Francesc Estévez. W. A. Mozart: Serenade en Si b Major, N. 10, K. 361 'Gran Partita'. Aquest concert és exclusiu pels socis de l'Associació de Concerts de Reus. 

 

Divendres, 18 d'octubre

A les 21.00h a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, Scherzo-Guinovart amb el Cor Femení Scherzo amb Albert Guinovart com a piano i dirigida per Jordi Casas Bayer. Aquest concert és gratuït per als socis de l'Associació de Concerts de Reus. 

 

Divendres, 25 d'octubre

A les 21.00h a El Círcol de Reus, Concert Presentació del CD d'Albena Petrovic: 'The Voyager' amb Veronique Nosbaum com a soprano i Romain Nosbaum com a piano, s'hi podran escoltar obres de Monteverdi, Petrovic, J. S. Bach, Takemitsu i Debussy. L'entrada té un cost de 10 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus i d'El Círcol. 

 

Dijous, 7 de novembre

A les 21.00h a El Círcol de Reus, Els Quadres d'una exposició de Moussorgsky. Suite original amb David Rodríguez com a piano que interpretarà composicions seves i de Moussorgsky. L'entrada té un cost de 10 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus i d'El Círcol. 

 

Dissabte, 9 de novembre

A les 21.00h al Teatre Fortuny, El Concierto de Aranjuez i la Setena Simfonia de Beethoven amb la GIOrquestra, dirigida per Marcel Sabaté i Rafael Aguirre com a guitarra. L'entrada té un cost de 25 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus.

 

Divendres, 22 de novembre

A les 21.00h a El Círcol de Reus, Witkowski Piano Duo amb Fabio and Gisele Witkowski que interpretaran obres de Schubert, Rachmaninoff, Barber, Mignone i H. Villa-Lobos. L'entrada té un cost de 10 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus i d'El Círcol.

 

Divendres, 29 de novembre

A les 21.00h al Teatre Fortuny, El Concert per a piano N. 1 de Chopin amb Leonel Morales i l'Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus, Iván del Prado com a director i Leonel Morales al piano. L'entrada té un cost de 25 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus.

 

Diumenge, 1 de desembre

A les 18.00h al Teatre Bartrina, El secret de la senyora Melody, concert familiar amb l'Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus i David Puertas com a narrador. El preu general per assistir en aquest espectacle és de 5 euros. 

 

A les 19.00h a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, Jazz amb Iván Sáez Septet. Aquest concert és gratuït per a tothom. 

 

Dissabte, 21 de desembre

A les 19.00h al Centre Comercial La Fira, La veu dels seus somnis; Michael Jackson & Queen, concert de Nadal a La Fira amb el Cor Ciutat de Reus. L'entrada és gratuïta. 

 

Divendres, 3 de gener

A les 21.00h al Teatre Fortuny, Concert de Cap d'Any amb l'Orquestra Simfònica del Vallès dirigit per Andrés Salado i amb Elena Copons com a soprano. Concert gratuït per als socis de l'Associació de Concerts de Reus i amb un cost de 30, 25 o 15 euros per als no socis.  

 

Divendres, 10 de gener

A les 21.00h a El Círcol de Reus, Beethoven obsessiu amb Josep Colomé al violí i José Enrique Bagaría al piano. L'entrada té un cost de 10 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus i d'El Círcol.

 

Divendres, 24 de gener

A les 19.00h a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, Dotze treballs d'Hèrcules amb Kontakte Grup de Percussió. Aquest concert és gratuït. 

 

Divendres, 7 de febrer

A les 21.00h al Teatre Fortuny, Marcel Gorgori presenta: Òpera, de què vas?, una producció de Simfonova ideada i dirigida per Marcel Gorgori amb Daniel Antolí a la direcció. 

 

Divendres, 21 de febrer

A les 21.00h al Teatre Fortuny, Companyia Elèctrica Dharma, concert benèfic a favor dels Amics de l'Hospital de Reus i Fundació Josep Pont i Gol. L'entrada té un cost de 30, 20 o 10 euros. 

 

Divendres, 6 de març

A les 21.00h al Teatre Fortuny, Aquiles Machado canta a l'Amèrica Llatina, Aquiles Machado com a tenor i Kennedy Moretti al piano. S'interpretaran obres de Guastavino, Ginastera, López Buchardo, Ernesto Lecuona, etc. L'entrada té un cost de 25 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus.

 

Divendres, 20 de març

A les 21.00h al Teatre Fortuny, En temps de guerra; Shostakovich, J.Suk i Max Bruch amb l'Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus dirigida per James P. Liu. L'entrada té un cost de 25 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus.

 

Divendres, 27 de març

A les 21.00h a El Círcol de Reus, L'expressivitat del saxòfon baríton amb el saxo baríton Joan Martí Frasquier que interpretarà obres de Fernando Lerman, Gustavo Britos, Joan Magrané, Albena Petrovic i Adolf Ventas. L'entrada té un cost de 10 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus i d'El Círcol.

 

Dijous, 16 d'abril

A les 21.00h a El Círcol de Reus, Jazzcàntic; Música antiga en clau de jazz, Manuel Camp al piano i Gemma Abrié cantant. S'escoltaran obres d'Àries de Monteverdi, Purcell, Lully i Bach. L'entrada té un cost de 10 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus i d'El Círcol.

 

Dimarts, 12 de maig

A les 21.00h al Teatre Fortuny, Macbeth (Verdi). Òpera amb l'Associació Amics de l'Òpera de Sabadell, l'Orquestra Simfònica del Vallès i Daniel Gil de Tejada a la direció musical.

 

Divendres, 15 de maig

A les 21.00h a El Círcol de Reus, Cor Sant Esteve de Vila-seca amb Xavier Pastrana com a director artístic i Charo García com a directora. El concert és gratuït. 

 

Divendres, 22 de maig

A les 21.00h al Teatre Fortuny, En temps de Pau; Sibelius, Casals, Karlowicz i Ravel amb l'Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus dirigida per Lawrence Golan. L'entrada té un cost de 25 euros per als no socis i gratuït pels socis de l'Associació de Concerts de Reus.

 

Dissabte, 30 de maig

A les 21.00h a El Círcol de Reus, Orquestra Händel sota la direcció de Rafael Fabregat. El concert és gratuït.