El Centre Cívic Llevant de Reus, en una imatge d'arxiu

Nova programació a la Xarxa de Centres Cívics de Reus en forma de càpsules online gratuïtes

En concret, seran 23 'webinars' relacionats amb la gastronomia, el turisme o el creixement personal | La primera cita, aquest dijous

La Xarxa de Centres Cívics de Reus inicia una nova programació online formada per 23 càpsules gratuïtes d’una hora de durada. Amb la premissa de salvaguardar la salut i, alhora, mantenir l’oferta de propostes i activitats, fins i tot ampliar-les, s’ha dissenyat un cicle en format digital i que tractarà els continguts ja habituals als centres cívics reusencs, com són la cuina, els idiomes o l’activitat física, entre d’altres.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

De moment, amb la intenció d’adaptar progressivament l’oferta a l’evolució de la pandèmia, s’han programat diferents càpsules per als mesos de febrer, març, abril i maig, i totes les activitats es faran en format ‘webinar’. Amb això, destaca el cicle de viatges virtuals per descobrir ciutats europees en versió original; gastronomia per a tots els gustos, activitats de creixement personal o un tast de vins coordinat pel celler Rendé Masdéu.

La primera cita dijous, 18 de febrer

La programació s’estrena aquest dijous, 18 de febrer, amb el primer bloc dedicat a la gastronomia en família i sota el nom ‘La canalla a la cuina - Festes d’aniversari’. Les inscripcions es podran fer, evidentment, des de casa, a través d’un enllaç específic per a cada activitat que es donarà a conèixer a través de les xarxes socials i el web de la Xarxa de Centres Cívics de Reus uns dies abans de cada cita.