EN DIRECTE

🔴 La vaga del sector químic, a l'espera d'una manifestació massiva aquesta tarda

Projecten una passarel·la per unir un camí tallat per l’avinguda Bellissens de Reus

Aquest dimecres la Generalitat de Catalunya va adjudicar la redacció del projecte constructiu de les obres
Imatge del punt exacte on s'ubicarà la passarel·la | Google Maps

 

L’Avinguda de Bellissens comptarà amb una passarel·la que unirà un camí que va quedat tallar quan es va construir la carretera. La Generalitat de Catalunya va anunciar aquest dimecres l’adjudicació del «contracte de serveis per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte constructiu passarel·la per a vianants i ciclistes» per un import total de 70.785 euros, IVA inclòs, i amb un termini de 6 mesos. El camí es troba a l’alçada del punt quilomètric 5+654 de la T-315, prop del polígon Bellissens al costat del terme municipal de Vila-seca i forma part de la ruta de Gran Recorregut (G-92).

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquesta ruta creua tot el litoral mediterrani des de la frontera a França, a Port-Bou, fins al seu enllaç amb el GR-7 a Tarifa. El camí recorre quatre comunitats autònomes: Catalunya, València, Múrcia i Andalusia. En aquest cas, el camí connecta les poblacions de Vila-seca i La Canonja però la construcció de l’avinguda Bellissens ara fa quinze anys havia tallat pel mig la ruta.

 

D’aquesta manera, la construcció de la passarel·la permetrà evitar la carretera donant resposta a anys de reclamacions per part de diverses entitats i institucions del territori. De fet, els ajuntaments de Vila-seca, La Canonja i Reus van dirigir-se a la Generalitat de Catalunya en un primer moment, com a titulars de l’avinguda, per demanar una solució.