El propietari de la finca de La Plana recupera els ponis robats

La Guàrdia Urbana de Reus ha trobat els dos cavalls petits a l'avinguda de Mas Abelló | El propietari dels animals explica que els ponis es troben bé

L'amo està intentant recuperar el gos per tots els camins possibles. | Facebook / Propietari

 

El propietari de la finca de La Plana ja respira més tranquil després de la troballa dels seus dos ponis. Aquesta setmana, les xarxes socials es feien ressó d'una publicació d'un noi que alertava del robatori d'aquest dos animals i demanant ajuda per trobar-los. En la publicació, a més, oferia una recompensa econòmica de cent euros a qui els trobés o aportés alguna pista. Doncs bé, finalment ha estat la Guàrdia Urbana de Reus qui ha trobat els animals circulant per la via pública entre el carrer de Sol i Ortega i l'avinguda de Mas Abelló.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Un agent de la Unitat de Muntada de la Guàrdia Urbana amb formació eqüestre ha dirigit les tasques dels guàrdies per retirar els animals de la calçada i assegurar-los fins que han arribat els operaris de la protectora d'animals, que s'han fet càrrec dels ponis. Unes hores més tard, el propietari dels petits cavalls ha anat a confirmar l'identitat dels animals.

 

La Guàrdia Urbana de Reus s'ha fet càrrec dels dos animals. | TarragonaDigital

 

En declaracions a Tarragonadigital, l'amo dels cavalls ha explicat que «els ponis es troben bé encara que estan una mica prims». De fet, ha indicat que el primer que han fet els animals en arribar a la finca ha estat dirigir-se cap al menjar. Segons el mateix propietari, en altres ocasions també han entrat a la finca privada per robar animals com ara dues cabres, gallines i oques.