Aigües de Reus millorarà la xarxa d'abastament en quatre nous punts de la ciutat

Les obres tindran un cost d'uns 175.000 d'euros i s'iniciaran en breu

Carrer del Doctor Domènech de Reus, un dels punts afectats per les obres | TarragonaDigital

Aigües de Reus iniciarà noves obres en quatre punts diferents de la ciutat. L'objectiu de les obres és millorar les condicions de servei de la xarxa d'abastament, més concretament, les obres consistiran a substituir les diferents canonades que actualment es troben en un estat bastant deficient a causa del pas del temps. 

D'aquesta manera, l'empresa d'Aigües de Reus, que és divisió de Reus Serveis Municipals SA, ha considerat necessari substituir les canonades de la xarxa d'abastament de la ciutat. Segons informa l'Ajuntament de Reus, les obres s'iniciaran com més aviat possible, tot i que no hi ha data concreta, i tindran un cost d'un total de 174.808,40 euros que aniran íntegrament a càrrec d'Aigües de Reus. Els punts afectats on s'executaran les obres són el carrer de l'Abat Porta, el de l'Alcalde Marià Pons, el carrer del Doctor Jaume Peyrí i el del Doctor Domènech. 

 

Aigües de Reus segueix treballant per millorar la xarxa a la ciutat. | TarragonaDigital

 

Afectació al veïnat de la zona

Els veïns afectats de les diferents zones i les diverses associacions de veïns ja han estat informades de l'inici imminent de les obres. L'Associació de veïns Sant Jordi, l'Associació de veïns Plaça de la Cultura de la Pau i l'Associació de veïns del barri Juroca són les que es veuran afectades. Pel que fa a la durada de les obres, l'ajuntament assegura que, en els quatre punts afectats, tindran una durada prevista de dues setmanes a partir del seu inici. 

 

Obres que es van fer a l'Avinguda de Salou els passats mesos | TarragonaDigital

Més obres d'Aigües de Reus a altres punts de la ciutat

Recordem que fa uns mesos la ciutat de Reus està en obres en diferents punts. Cal destacar les obres recentment acabades de l'avinguda de Salou, on es van instal·lar una nova canonada de 520 metres de llargada per millorar la xarxa de sanejament del barri Fortuny i el Mas Iglesias. En aquest cas l'encarregada també va ser l'entitat d'Aigües de Reus, les obres van tenir un cost d'uns 970.000 euros, dels quals 800.000 els va aportar l'Agència Catalana de l'Aigua i la resta, 170.000 euros, els va assumir Aigües de Reus.  

"AGENDA: Els Pets estrenen nou disc al Teatre Fortuny de Reus" "Aquest serà l'eix central durant el mes de març a les Biblioteques Municipals de Reus"