Quatre robatoris a establiments a Reus en només quatre dies

Els fets s'han produït a tres bars i una botiga i els lladres han forçat les entrades per entrar
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra. | Cedida Mossos

 

Un seguit de robatoris s'han produït aquesta setmana a Reus, on els presumptes autors s'han emportat els diners de la caixa registradora. Durant quatre dies seguits, a Reus s'han produït quatre robatoris amb les mateixes característiques, entren a robar a establiments forçant la porta d'entrada i s'emporten els diners que hi ha en aquell moment a la caixa registradora.

Es van emportar 300 euros i vuit ampolles

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, el primer robatori s'hauria dut a terme el passat dissabte, 5 de gener, al carrer del Roser, concretament al Bar Latino - Espanyol. Els lladres es van emportar els diners que hi havia a la caixa registradora, aproximadament 300 euros segons confirmen fonts policials. A més, també van robar vuit ampolles de begudes alcohòliques. El robatori es va dur a terme a la matinada i el propietari es va adonar l'endemà. Els autors haurien forçat la persiana de l'establiment i la porta d'entrada per entrar a robar.

Robatori al bar d'un local de pàdel

El següent robatori es va dur a terme al bar del local de pàdel al polígon AgroReus, al carrer Ignasi Iglésias. Aquest es va produir diumenge 6 de gener on els autors van entrar a l'establiment, forçant l'entrada i es van emportar els diners de la caixa registradora.

Raval de Robuster a Reus | Miguel Cabrerizo

 

S'emporten els diners del Bar Americà

D'altra banda, aquest dilluns, passades les dues de la matinada, van entrar a robar al Bar Americà de Reus a la raval de Robuster, Van forçar la persiana d'entrada de l'establiment i es van emportar els diners de la caixa registradora. Els propietaris es van adreçar al local i es van trobar que havien entrat a robar. Seguidament van alertar als agents de la Guàrdia Urbana que estan en procés d'investigar el succés.

Els Mossos han obert una investigació

Finalment, el darrer robatori ha estat a una botiga del carrer Galera de Reus. Els propietaris de l'establiment van anar a obrir la botiga com cada matí, i ahir dimarts 8 de gener es van adonar que havien entrat a robar. Es desconeix la quantitat de diners que s'haurien emportat els presumptes autors. Segons els Mossos d'Esquadra, de moment, no veuen cap relació entre els robatoris dels darrers dies a Reus, encara que han obert una investigació sobre els casos.

"La dramàtica situació d'una família vulnerable amb set fills a Reus" "GUIA: Quan i on es poden votar els pressupostos participatius de Reus 2019?"