INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Queixes per l’acumulació de deixalles i el mal estat de l’aparcament del Pi del Burgar de Reus

Els residus es troben al voltant del solar a plena llum del dia | Quan plou, les condicions del terreny sense asfaltar empitjoren
L'aparcament del Pi del Burgar de Reus compta amb unes 200 places | Redacció

 

L’aparcament exterior que es troba davant de l’Institut Escola Pi del Burgar de Reus, entre l’avinguda Marià Fortuny i el camí de Valls, és motiu de polèmica a les xarxes socials. Alguns usuaris han denunciat el mal estat de l’espai i demanen que es prenguin mesures al respecte. Concretament, expliquen que porten des de principis del curs escolar queixant-se de la brutícia que s’acumula. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Al voltant del solar es poden trobar tota mena de residus com ara material d’obra, bosses de plàstic, una nevera, un televisor o diversos matalassos. A més, segons una usuària de Facebook l’acumulació de la brutícia ha provocat que aparegui una rata morta als voltants del col·legi.

 

 

Cal recordar que aquest espai és transitat en diverses franges del dia pels nens i nenes, pares i mares i professionals del centre escolar. Per una altra banda, com que es tracta d’un aparcament sense asfaltar quan plou es creen diversos tolls i escòrrecs, fet que dificulta encara més la circulació en aquest espai. 

 

L'aparcament es va crear l'any 2011 i és d'ús gratuït

L’aparcament del Pi del Burgar és gratuït i es va inaugurar el passat 2011. L'espai compta amb més de 200 places d’aparcament i va suposar un cost de 140.000 euros. El solar és de propietat privada, però el govern municipal es va aconseguir el seu dret d’ús. En total, Reus compta amb sis zones diferents d’aparcament gratuït.

 

A banda del Pi del Burgar, es pot trobar l’aparcament del carrer de Badalona (140 places), avinguda dels Països Catalans (275 places), carrer de Falset (25 places), carrer de Sor Lluïsa Estivill (50 places) i la plaça del Velòdrom (68 places). Cal destacar que l'Ajuntament de Reus ha asfaltat algunes d’aquestes zones d’aparcament en els darrers mesos.

 

Un dels vorals de l'aparcament s'ha convertit en un abocador de deixalles | Redacció

 

La Guàrdia Urbana va habilitar aquest agost la zona d’aparcament per a pares d’alumnes

El passat mes d’agost, el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus va implantar noves mesures de mobilitat al carrer Josep Vidal Llecha, amb l’objectiu de millorar la seguretat a les entrades i sortides de l’institut escola Pi del Burgar. En concret, just davant del centre es va reordenar l’aparcament i es va delimitar una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges horàries de: 7.30 hores a 9.15 hores i de les 11.45 hores a les 18.00 hores. 

 

Imatge de la zona d'aparcament per a pares al davant de l'institut escola Pi del Burgar | Cedida

 

Més notícies de la categoria Reus