GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Reus organitza la tradicional recepció d'autors locals

Més d'una vintena d'escriptors i escriptores han estat reconeguts al Saló de Plens
Tradicional fotografia de família dels escriptors i escriptores reusencs a la sala de plens de l'Ajuntament de Reus | Cedida

 

Com cada any, enguany i amb motiu de la diada de Sant Jordi, l'Ajuntament de Reus ha fet la tradicional recepció institucional als autors i autores locals que han escrit un llibre. Avui dimarts, 23 d'abril a l'una del migdia, al saló de plens de l'Ajuntament els escriptors i escriptores reusencs han rebut un homenatge per ser de Reus i haver escrit un llibre aquest any.

 

Homenatje per Sant Jordi als auotrs reusencs

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer amb la companyia de diversos membres del consistori, han volgut reconèixer als escriptors i escriptores de Reus que des del Sant Jordi de l'any passat i fins al d'enguany, han escrit algun llibre. Més d'una vintena d'escriptors i escriptores de Reus han assistit a la recepció institucional on s'han fet la tradicional foto de família.

 

Durant tot el dia els autors reusencs firmaran els seus llibres a la parada de l'Ajuntament | Cedida

 

Signtaura de llibres reusenca

La majoria d'aquests escriptors i escriptores passaran per la paradeta que ha instal·lat l'Ajuntament de Reus, per atendre a la ciutadania, xerrar amb els assitents i signar els exemplars que hagin escrit. A més, durant tot el dia es realitzaran signatures de llibres a càrrec dels autors reusencs i diverses activitats com xerrades, conferències i exhibicions amb motiu de Sant Jordi.

 

Les parades se situaran a la plaça del Mercadal, plaça del Castell, Absis, Peixateries Velles i carrer Major | Laia Solanellas

 

Múltiples activitats per Sant Jordi a Reus

Durant tota la jornada de Sant Jordi, s'han fet i es continuaran fent diverses activitats relacionades amb la diada. Les biblioteques agafen un paper protagonista aquest dia i porten a cap diverses iniciatives tant a la plaça del Mercadal com a la plaça d'Evarist Fàbregas.

 

D'altra banda, la comissió de Sant Jordi d'enguany ha organitzat un concurs de fotografia. Els participants hauran de penjar una fotografia a la plataforma d'Instagram amb el hashtag #santjordireus durant el dia d'avui. Els guanyadors rebran tres lots de productes gentilesa de les entitats reusenques.