GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reconeixen tres escoles de Reus com a centres referents en Educació en Drets d’Infància

UNICEF Comitè de Catalunya atorga el guardó a l'escola General Prim, Montsant i Rosa Sensat
Imatge d'arxiu d'una escola | Redacció

 

L'escola General Prim, l’escola Montsant i l’escola Rosa Sensat de Reus han estat reconegudes per UNICEF Comitè de Catalunya com a Centres Referents en Educació en Drets d’Infància i Ciutadania Global. La iniciativa té com a finalitat impulsar i reconèixer l’esforç d’aquests centres educatius per dur a terme projectes de ciutadania global a llarg termini i incentivar-los en la millora permanent i la innovació en l’Educació en Drets.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Per una altra banda, també s’ha atorgat aquest reconeixement a tres escoles més de Catalunya: la Petit Món-Felisa Bastida de Castelldefels i les escoles Baldiri i Reixac, i Guinardó de Barcelona.

 

En total són 10 els centres educatius a Catalunya i 109 a tot l’estat espanyol que compten amb aquest reconeixement que s’emmarca dins de la col·laboració d’UNICEF Comitè de Catalunya amb el Departament d’Educació de la Generalitat. L’acord permet impulsar l’educació en drets d’infància, tal com marca la Convenció sobre els Drets de l’Infant.

 

Reus acollirà aquest dimecres 11 de desembre, a les 18.00 hores al Casal de la Dona, a la plaça de la Patacada número 9, l’acte de lliurament del reconeixement als sis nous centres educatius referents en Educació en Drets d’Infància i Ciutadania Global de Catalunya. 

 

Imatge d'arxiu d'una escola de Reus | Redacció

 

El programa s’iniciarà amb una benvinguda per part de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i de la coordinadora d’UNICEF Comitè de Catalunya, Quima Oliver i Ricart. Poc després, es procedirà a veure el vídeo ‘Educar en drets d’infància: explica’m-ho!’ i es farà la presentació del programa d’UNICEF ‘Educació en drets d’infància 2017-2019’, a càrrec de Maria Mur i Duat, responsable d’educació d’UNICEF Comitè Catalunya.

 

A les 18.15 hores es farà el lliurament del reconeixement als centres educatius, entre ells l’escola General Prim, l’escola Montsant i l’escola Rosa Sensat i l’acte s’acabarà amb la intervenció del regidor d’Educació de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens.