El complex empresarial de Redessa 2 assoleix la plena ocupació

Les empreses instal·lades provenen de sectors com l'alimentació, la logística o les telecomunicacions
El complex de naus industrials de Redessa 2 ha assolit la plena ocupació aquest mes de juliol. | Cedida

 

La vintena de naus que formen part del complex empresarial de Redessa 2 han assolit la plena ocupació durant aquest mes de juliol. Principalment, aquestes empreses provenen de sectors com l'alimentació, la logística, les telecomunicacions, la indústria 3D, la jardineria, les activitats artístiques i esportives o la mecànica i reparació d'automòbils. En total, el nombre de treballadors repartits entre totes les naus és d'aproximadament 75.

El complex empresarial Redessa 2, ubicat en una zona industrial consolidada a la ciutat de Reus, entre el polígon de Mas de Batlle i el d'Agro-Reus, compta amb naus adaptables a les necessitats dels negocis. De les dinou empreses que actualment estan establertes en aquestes instal·lacions, cinc es van instal·lar el 2003, quan el complex es va posar en marxa. 

Pel que fa a les empreses de nova creació, a començaments d'any, el Consell d'Administració de Redessa va establir uns preus especials amb la voluntat de facilitar la creació de negocis a la ciutat i de dinamitzar els centres d'empreses de Redessa 1 i Redessa 2. En aquest sentit, ja són cinc les companyies les que es beneficien d'una bonificació en el preu del lloguer de les naus de 199 euros al mes durant el primer any. En l'any següent continuaran gaudint d'una bonificació del 75%i d'un 40% en el tercer any. En aquesta línia, Redessa continua oferint espais destinats a tallers de 110 metres quadrats de mitjana al complex Redessa 1 a preus especials. 

Totes les empreses també poden gaudir dels serveis de suport de Redessa

A més d'aquestes tarifes adreçades als nous emprenedors, totes les companyies instal·lades a Redessa 2 poden gaudir dels serveis habituals que Redessa ofereix a les empreses instal·lades als centres de negocis Tecnoparc, CEPID i Redessa 1. Aquests serveis se centren en l'assessorament, el suport tècnic i manteniment, la possibilitat de reservar una sala per a dur a terme reunions internes i la participació en jornades i formacions, entre altres. Les companyies valoren molt positivament aquesta possibilitat de crear sinergies, contactes i relacions que els ofereix treballar en una comunitat empresarial.

L'acompanyament a l'emprenedor és també un dels eixos de treball de Redessa, mitjançant el servei gratuït de creació d'empreses i suport a l'emprenedoria. A través d'aquest servei, els usuaris reben assessorament tècnic per a la realització del seu pla d'empresa, informació sobre els tràmits administratius i les formes jurídiques, les línies de finançament i les convocatòries de subvencions, entre altres temes rellevants a l'hora de desenvolupar una idea de negoci. Amb tot, Redessa segueix treballant per oferir a les empreses i emprenedors un servei professional i integral que permeti fer avançar els projectes empresarials del territori amb el màxim de garanties.

"En marxa les obres de la plaça de Villarroel de Reus" "Reus Promoció augmenta les visites de professionals per fomentar la ciutat"