REDESSA visita la fira anual «ICE Totally Gaming» a Londres

Busca convertir Reus en un possible emplaçament per a importants empreses internacionals
Fira anual ICE Totally Gaming 2019 a Londres | Yogonet Gaming News

 

Aquesta setmana s'ha celebrat la fira anual «ICE Totally Gaming» al recinte firal Excel de Londres, a la qual s'han desplaçat representants de REDESSA. L'objectiu d'aquesta visita ha sigut posicionar la ciutat de Reus i oferir la possibilitat que es converteixi en el possible emplaçament de diferents empreses de caràcter internacional. «Per al posicionament de la ciutat i de les infraestructures de REDESSA com a seu d'empreses internacionals que vulguin tenir seu a Europa a prop de Barcelona i en un entorn molt competitiu» és com el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, justifica aquesta visita a la capital anglesa.

 

ICE Totally Gaming, una fira completament internacional

Amb 570 expositors que arriben d'arreu del món, la fira anual celebrada a Londres presenta perfils molt diversos del món de la tecnologia i dels videojocs. «Hardware», «software», «videojocs» i «online» van ser algunes de les paraules més escoltades durant l'ICE Totally Gaming. Acull assistents, també, de caràcter internacional, obtenint aquest 2019 unes xifres creixents respecte a l'any anterior.

 

També s'ofereixen xerrades, presentacions i seminaris exercits per professionals del sector tecnològic i de gaming. A més, els espais de networking que ofereix la fira permeten tractar amb els diferents professionals d'una manera molt més personalitzada, permetent això poder donar a conèixer la ciutat de Reus d'una manera molt més propera als representants d'algunes de les empreses. 

 

Empreses internacionals amb intenció d'establir-se a Europa

Els expositors i assistents interessats en Barcelona com a seu per a la seva empresa van ser el principal interès de REDESSA, ja que la proximitat de la capital catalana fa augmentar les possibilitats que Reus desperti el seu interès. A més, les nombroses infraestructures amb què compta la mateixa ciutat i les seves veïnes (aeroport, port, AVE, entre d'altres) són aspectes avantatjosos a l'hora d'oferir-se com a seu europea.

 

També et pot interessar: