Imatge de les visites guiades al Gaudí Centre de Reus

El Gaudí Centre de Reus reprèn les visites guiades per a infants

La pròxima activitat es diu 'Observem, escoltem i toquem en família' i es realitzarà el pròxim 9 d'agost

El Gaudí Centre de Reus reprendrà les visites familiars el diumenge vinent, 9 d'agost, després que algunes d'aquestes hagin hagut de suspendre la seva activitat a causa de la crisi de la Covid-19.  'Observem, escoltem i toquem en família' serà la primera activitat, amb l'objectiu de conèixer millor les claus de l'arquitectura de Gaudí, «d’una manera amena, didàctica i participativa».

Descobrir Gaudí des de la seva infantesa

Aquesta visita està adreçada a nens d'entre quatre i 12 anys, acompanyats d'un adult. Gràcies a la guia d'un educador, els infants podran conèixer a l'arquitecte Antoni Gaudí des de la seva infantesa i descobrir diversos aspectes característics de la seva obra, així com personatges que van marcar la vida de l'autor.

L'activitat ha estat ideada per descobrir, per part dels més petits, la fesomia de la ciutat de Reus i Barcelona a l'època de Gaudí, així com familiaritzar-se amb l'autor i la seva obra, que ha esdevingut de referència i coneguda arreu del món, tal com declaren des del mateix Centre.

Aplicar els coneixements

Després de la visita es realitza un taller de manualitats en què els infants podran aplicar tots els coneixements adquirits i  crear la seva pròpia petita obra d’inspiració gaudiniana. La durada, en total, de la visita és de dues hores i el preu de les entrades serà de cinc euros, que es poden reservar trucant al telèfon 977 010 670 o bé al correu electrònicinfoturisme@reus.cat.

El Gaudí Centre també ha informat que per complir amb les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries, s'han readaptat les instal·lacions i l'aforament. Entre altres, també impera l'obligatorietat de l’ús de mascareta per realitzar la visita, recomanable per als infants de fins a sis anys, i la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic.

El Gaudí Centre Reus està certificat com a Equipament de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme i ofereix les visites familiars el segon diumenge de cada mes.


Comentaris