Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Rescaten un gos ferit que van trobar a l'autovia de davant del cementiri de Reus

L'animal duia un collar sense xip, així que, el van portar al veterinari perquè el curessin i, a través d'un post al Facebook, el gos ja és a casa seva
Imatge del Blacky, el gos que van trobar ferit a la carretera després de portar-lo al veterinari i de curar-lo | facebook / alfred blasi
 

 

Aquest passat diumenge, 28 de juliol, al voltant de les 9.00 hores, uns ve√Įns que circulaven per la carretera de Montblanc van veure a un gos negre malferit que estava estirat al mig de la via. Els conductors, un germ√† i una germana, van decidir aturar el seu vehicle i soc√≥rrer al pobre animal. Un dels rescatadors, Alferd Blasi, ha assegurat a TarragonaDigital.com que ¬ęel gos no es podia ni moure, estava brut i s'havia fet caca i s'havia pixat, devia fer hores que estava a la carretera sense poder moure's¬Ľ. El gos tenia el cap obert a causa d'un cop que havia patit i no podia moure les dues potes de davant. 

 

Els rescatadors van fer-se càrrec de les despeses del veterinari

L'animal duia un collar vermell sense xip i per aix√≤, l'Alfred i la seva germana no van poder localitzar als propietaris. Aix√≠ que, van contactar amb la Gu√†rdia Urbana de Reus per advertir-los de l'incident. Dues hores m√©s tard i despr√©s de diverses trucades i discussions sobre la jurisdicci√≥ de la zona entre la Gu√†rdia Urgana i els Mossos d'Esquadra, finalment, cap agent de seguretat va despla√ßar-se fins al lloc dels fets per fer-se c√†rrec de l'animal. Aix√≠ doncs, l'Alfred i la seva germana van decidir portar a l'animal en un veterinari perqu√® l'assistissin.

 

El veterinari va realitzar diverses proves al gos i el van operar per curar-li el cop que tenia al cap. Despr√©s de l'operaci√≥ i de les proves, el veterinari va arribar a la conclusi√≥ que l'animal era un gos en bones condicions, ben alimentat i ben cuidat. Els germans van assumir el cost de les cures i, un cop assistit, la germana de l'Alfred se'l va endur cap a casa per cuidar-lo. 

 

El Blacky va tornar a casa amb els seus propietaris

M√©s tard, l'Alfred Blasi va decidir compartir una fotografia del gos al grup del Facebook 'Qu√® est√† passant a Reus' amb una breu descripci√≥ de l'incident: ¬ęLa setmana passada varen atropellar aquest gos a prop del Cementiri. √Čs gros i ben cuidat. Porta un collar per√≤ no t√© xip. El v√†rem recollir, operar i est√† millorant. Alg√ļ sap qui pot ser l'amo? Est√† trist i en lloc millor que a casa seva... Em podeu ajudar?¬Ľ.

 

L'Alfred assegura que ¬ęl'endem√† unes 600 persones ja havien compartit el post¬Ľ. Gr√†cies a la difusi√≥, una persona es va posar en contacte amb l'Alfred per dir-li que el gos li resultava familiar i que potser era del seu ve√≠ i, efectivament, el gos era el Blacky, el del seu ve√≠. Aix√≠ doncs, l'Afred va poder posar-se en contacte amb els propietaris i el Blacky va poder tornar a casa. Els propietaris creuen que el gos es va escapar i l'√ļltima vegada que el van veure va ser el dissabte, 27 de juliol, al mat√≠. 

 

L'Alfred va compartir una fotografia amb el propietari del Blacky per agrair la col¬∑laboraci√≥ ciutadana i per informar el grup 'Qu√® est√† passant a Reus' que la hist√≤ria acabava amb un final feli√ß. ¬ęEn Blacky ja √©s a casa seva. Amb temps i rep√≤s... Com nou!! Viure moments com quan ha vist als seus amos us asseguro que no t√© preu!!!! Gr√†cies a tots als que activament us heu mobilitzat per fer que aix√≤ fos possible. Ah!!! I als que el varen atropellar i abandonar al mig de l'autovia, molts... RECORDS¬Ľ.

 

El Blacky va poder tornar amb els seus propietaris | facebook / alfred Blasi

 

 

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butllet√≠ per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil les not√≠cies m√©s importants de Reus. √Čs gratis!

Comentaris
Xita
Felicitats per ser bones persones