ÚLTIMA HORA

Espanya supera els 100.000 contagis per coronavirus

INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El restaurant El Tubo de Reus permet pagar amb 'bitcoins'

El 'bitcoin' és una moneda virtual que es fa servir a tot el món
Al restaurant El Tubo de Reus els clients ja poden pagar amb la moneda virtual de 'bitcoin' | Cedida

 

Un restaurant de Reus s'adapta a l'última tecnologia del sector financer i fa un pas més enllà convertint-se en el primer restaurant reusenc on es pot pagar a través de la moneda virtual 'bitcoin'. Es tracta del restaurant de tapes El Tubo ciutat al centre de la ciutat on a banda d'innovar en gastronomia ofereix aquest servei addicional als clients, permetent que paguin el que s'ha consumit amb la moneda 'bitcoin'.

 

La moneda 'bitcoin' és un sistema de pagament virtual on en aquesta ocasió, els clients paguen el sopar a través d'una aplicació de telèfon mòbil anomenada Bit Pay. El restaurant El Tubo crea un codi QR amb el preu del sopar i a través d'aquesta aplicació els clients escanegen el codi i paguen. Aquesta plataforma funciona com un moneder, on els diners es representen en 'bitcoins' i a través de la qual es pot pagar.

 

Una manera diferent de pagar el sopar

Encara que és un servei força desconegut per gran part de la ciutadania, des de El Tubo han decidit apostar per aquesta tecnologia. El nou sistema que ofereixen a la clientela també serveix per donar a conèixer aquesta moneda virtual i les característiques que presenta, ja que és un servei que es pot utilitzar a tot el món.

 

Els 'bitcoins' són una moneda virtual que es fa servir a tot el món | Marketing4ecommerce.

 

Concretament un 'bitcoin' equival a uns 9.000 euros aproximadament, per tant amb l'objectiu de pagar coses amb menys valor també s'utilitza la moneda decimal del bit que s'anomena 'satoshi'.

 

El primer restaurant de Reus amb aquest mètode

Els responsables de l'establiment situat al carrer del Vidre de Reus apunten que aquest mètode de pagament és la moneda del futur, encara que de moment no és gaire coneguda. Fins al moment tan sols dues persones han pagat mitjançant el 'bitcoin'. A més, El Tubo és el primer establiment de la capital del Baix Camp en aplicar aquesta nova fórmula per pagar el que s'ha consumit.

Més notícies de la categoria Reus