Marc Riba a Reus.

El programa 'Joc de Cartes' grava en dos restaurants de Reus

Pels carrers de la ciutat s'ha vist l'equip del programa

Fa tot just una setmana saltava la notícia. Després d'un duel intens entre els restauradors de Cambrils, el popular programa de televisió 'Joc de Cartes' també passaria per Reus i Tarragona. L'al·licient, a banda teòricament de la gastronomia, en aquest programa ha de ser la batalla entre dos restaurants de la capital del Baix Camp i dos més de la capital del Tarragonès, pel que s'espera un programa força interessant.

Aquest dimarts, 25 d'agost, s'ha pogut veure el flamant presentador del programa, Marc Ribas, i els integrants de l'equip 'Joc de Cartes', pel centre de Reus, la primera de les ubicacions on han decidit gravar. Està previst que aquest dimecres, 26 d'agost, s'acabi de completar l'enregistrament dels participants.

A banda de la gravació als dos restaurants participants —un està ubicat a la plaça del Mercadal i l'altra al carrer de Vallroquetes—, l'equip també ha volgut prendre imatges de llocs icònics de la ciutat com són la Casa Navàs o el Gaudí Centre.

L'emissió del programa està prevista pel 30 de setembre i s'espera molt més que un espectacle gastronòmic, i és que la rivalitat entre les dues ciutats estarà més a foc viu que mai.


Comentaris