GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Recapten 1.600 euros per repatriar les cendres de la Kelly, la menor assassinada a Reus

Es destinaran 600 euros a pagar les despeses dels tràmits de repatriació de les cendres
Imatge del cartell en memòria de la Kelly que hi ha a l'entrada de l'Institut Salvador Vilaseca. | Cedida

 

Onada de solidaritat a Reus per ajudar a la mare de la Kelly, la menor de 17 anys assassinada a mans de la seva parella fa dues setmanes. Els companys de la jove, els alumnes de l'Institut Salvador Vilaseca, van iniciar una recol·lecta per tal de recaptar fons per ajudar la mare de la Kelly a pagar el trasllat de les cendres fins al seu país d'origen, l'Equador. Segons han informat des de l'institut, aquest dijous, 14 de febrer, una representació d'alumnes i la directora del centre van entregar a la mare els diners, un total de 1.600 euros. D'aquests, 600 serviran per pagar les despeses dels tràmits de repatriació de les cendres, mentre que la resta, 1.000 euros, s'han donat en mà per comprar el bitllet d'avió. 

 

Van ser els mateixos alumnes i companys de la Kelly els qui van decidir fer una recol·lecta, el mateix dia que es va conèixer la notícia de la tràgica mort de la jove. Pocs dies després de la mort de la jove Kelly, l'Ajuntament de Reus va informar que es faria càrrec de les despeses de la vetlla i la incineració de la noia. Juntament amb els diners recaptats, també se li ha entregat a la mare un llibre amb dedicatòries que els alumnes i els professors han anat escrivint en els darrers dies. La mare, que encara es troba molt afectada pel succés, va acudir a l'institut acompanyada d'una amiga, per rebre els diners i el llibre. La mare va agrair «de tot cor» la iniciativa dels alumnes. 

 

La parella de la Kelly, un noi de 20 anys, la va decapitar i després es va tirar pel balcó

La Kelly va morir a mans de la seva parella el passat 30 de gener. El seu cos va ser trobat al cinquè pis del carrer d'Argentera número 14, decapitada i lligada. La seva parella, un noi de 20, va saltar pel balcó després de matar-la. El noi va ingressar en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va acabar morint al cap de poques hores.

 

També et pot interessar