Reus acomiada en un acte al Cementiri les persones que van morir durant el confinament

L'acte d'homenatge als difunts durant el confinament al Cementiri General de Reus | 脌ngel Ullate

La ciutadania de Reus ha acomiadat les persones que van morir durant el confinament en un emotiu acte que s'ha celebrat aquest dimecres, 29 de juliol, al Cementiri General de Reus. Durant el confinament, els familiars i amics dels difunts no els van poder acomiadar, ja que no es podien celebrar cerim貌nies de comiat. D'aquesta manera, doncs, s'ha pogut retre homenatge a les persones que ens han deixat en els darrers mesos.

En anys anteriors, per aquestes dates, el Cementiri General de Reus ja acollia el 'Concert per al Record', un acte dedicat a les persones que han mort durant aquell per铆ode. Es tracta d'una iniciativa que enguany s'ha fet amb un format diferent i que s'ha volgut dedicar expressament als qui ha mort durant els mesos de confinament a la ciutat, per tal de compartir aquest adeu amb la pres猫ncia de familiars i amics.

En l'acte d'homenatge hi han assistit l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noem铆 Llaurad贸, entre altres membres de la corporaci贸 municipal.

La cerim貌nia ha sigut condu茂da per Rut Enguita i Marc C脿mara, i durant l鈥檋omenatge s'han llegit dels noms de difuntes i difunts, enmig d鈥檜na lectura de poemes d鈥檃utors com Montserrat Abell贸, Josep Carner, Josep M. Arnavat, Maria Dolors Vallverd煤, Gabriel Ferrater i M脿rius Torres. L鈥檃cte ha comptat amb un acompanyament musical, interpretat per la Camerata XXI, amb peces d鈥橝lbinoni, Haendel, Mozart, Bach i Pechelbel, i amb el Cant dels Ocells com a comiat.

"Del Mercat a casa: M茅s parades i productes dels Mercats de Reus en venda online" "El Centre Social El Roser de Reus, 芦un equipament de refer猫ncia禄 en marxa l'any vinent"