Reus acomiada en un acte al Cementiri les persones que van morir durant el confinament

L'acte d'homenatge als difunts durant el confinament al Cementiri General de Reus | Àngel Ullate

La ciutadania de Reus ha acomiadat les persones que van morir durant el confinament en un emotiu acte que s'ha celebrat aquest dimecres, 29 de juliol, al Cementiri General de Reus. Durant el confinament, els familiars i amics dels difunts no els van poder acomiadar, ja que no es podien celebrar cerimònies de comiat. D'aquesta manera, doncs, s'ha pogut retre homenatge a les persones que ens han deixat en els darrers mesos.

En anys anteriors, per aquestes dates, el Cementiri General de Reus ja acollia el 'Concert per al Record', un acte dedicat a les persones que han mort durant aquell període. Es tracta d'una iniciativa que enguany s'ha fet amb un format diferent i que s'ha volgut dedicar expressament als qui ha mort durant els mesos de confinament a la ciutat, per tal de compartir aquest adeu amb la presència de familiars i amics.

En l'acte d'homenatge hi han assistit l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, entre altres membres de la corporació municipal.

La cerimònia ha sigut conduïda per Rut Enguita i Marc Càmara, i durant l’homenatge s'han llegit dels noms de difuntes i difunts, enmig d’una lectura de poemes d’autors com Montserrat Abelló, Josep Carner, Josep M. Arnavat, Maria Dolors Vallverdú, Gabriel Ferrater i Màrius Torres. L’acte ha comptat amb un acompanyament musical, interpretat per la Camerata XXI, amb peces d’Albinoni, Haendel, Mozart, Bach i Pechelbel, i amb el Cant dels Ocells com a comiat.

"Del Mercat a casa: Més parades i productes dels Mercats de Reus en venda online" "El Centre Social El Roser de Reus, «un equipament de referència» en marxa l'any vinent"