GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els actes de la Ciutat del Bàsquet Català 2019 comencen a Reus

El consistori va donar el tret de sortida a un any carregat d'activitats relacionades amb aquest esport
Reus posa en marxa els actes de la Ciutat del Bàsquet Català 2019 | Ajuntament de Reus

 

El passat dimarts, 26 de febrer, la Sala de Plens de l'Ajuntament de Reus va acollir la inauguració de la Ciutat del Bàsquet Català Reus 2019. El president de la Fundació del Bàsquet Català, Joan Fa, va fer la designació formal a l'alcalde, Carles Pellicer, el regidor d'Esports, Jordi Cervera, i els representants de les diferents entitats i clubs de basquetbol de la ciutat.

 

D'altra banda, Pere Sust, expresident de la Federació Catalana de Bàsquet, vicepresident de la Fundació del Bàsquet Català i personalitat amb una llarga trajectòria com a dirigent d’entitats i institucions del món del bàsquet i l’esport, va ser l'encarregat de dur a terme el pregó inaugural.

 

D'aquesta manera, la Ciutat del Bàsquet Català Reus 2019 va viure el tret de sortida oficial, en un any que comptarà amb tota mena de propostes i activitats relacionades amb aquest esport.

 

 

Bàsquet acrobàtic, recreació històrica i medicina esportiva

Durant l'acte, l'alcalde va agrair a la Fundació del Bàsquet Català la confiança en la ciutat de Reus; mentre que el regidor d’Esports, va destacar tres actes que, per la seva singularitat, «donaran rellevància a la programació de la Ciutat del Bàsquet Català 2019»: l’exhibició de bàsquet acrobàtic, la recreació històrica de bàsquet als anys 30 i les jornades de medicina esportiva dedicades al món del bàsquet.

 

Reus posa en marxa els actes de la Ciutat del Bàsquet Català 2019 | Ajuntament de Reus

 

Programació d'activitats febrer-abril

- 10 de febrer. Assistència a l’acte de relleu de les ciutats del Bàsquet Calella 2018 – Reus 2019.

- 26 de febrer. Ajuntament de Reus. Acte d’obertura de Reus 2019 Ciutat del Bàsquet  Català. “Hola Bàsquet” amb el prego a càrrec del Sr. Pere Sust.

- 8 de març. Pavelló Olímpic Municipal. Inauguració 37ena Olimpíada escolar de Reus

- 30 de març. Plaça del Mercadal. Bàsquet Acrobàtic a carrer dels Craizi Dunkers.

- 12, 13 i 14 d'abril. Diverses instal·lacions. XII Hores Mini Bàsquet Germà Ramon. Organitza CB La Salle Reus.

- 15, 16 i 17 d'abril. Pavelló Olímpic Municipal i diverses instal·lacions. Mare Nostrum Cup - Ciutat de Reus. Organitza MNC SL 

- 16 i 17 d’abril. Instal·lacions Reus Deportiu. Torneig Diego Rubio. Organitza Reus Deportiu secció de bàsquet 

- Dissabte 27 d’abril. Plaça del Mercadal, d’11 a 19 h. Bàsquet a l’antiga, recreació d’una competició de bàsquet masculí i femení. Recreant la societat reusenca dels anys 1930-1936. Organitza Mandrilia Associació

- Dissabte 27 d’abril. 12:30 hores Sala 4 del Museu plaça Llibertat. Inauguració exposició '100 anys del Bàsquet Català del patí al parquet'.

- Març i abril. Accions de formació, concursos i accions en diferents espais públics de la ciutat.