La Cavalcada dels Reis d'Orient a Reus en fotografies

Reus amplia els dies per visitar el Campament dels Reis d'Orient

S'han duplicat les entrades i s'han allargat les visites

Èxit total del Campament dels Reis d'Orient de Reus. La situació provocada per la pandèmia ha obligat a reformular la visita dels Reis d'Orient, que enguany es quedaran uns dies visitant la capital del Baix Camp, concretament al parc de Sant Jordi, on s'instal·laran durant uns dies i les nenes reusenques els podran anar a visitar.

La proposta ha tingut tant d'èxit que les entrades es van esgotar amb tan sols cinc hores, aquest dimarts. Per això, l'Ajuntament ha anunciat que s'han doblat les entrades i s'han ampliat els dies de visita als Reis d'Orient, per tal que els més petits tinguin l'oportunitat d'anar-los a veure. La nova programació de visites serà els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 10 h a 21 h, i el dia 31 de desembre de 10 h a 19 h. Les visites es faran en grups de 6 persones com a màxim i sempre respectant les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia. 

Amb aquesta ampliació de la programació de visites es multipliquen per dos el nombre de places per visitar el campament que es van oferir inicialment. Les entrades són gratuïtes i es podran sol·licitar a través del web https://ticket.reuscultura.cat/, a partir de demà dijous 17 de desembre, a les 14 h.

En la mateixa línia, davant l'èxit de la convocatòria i la limitació d'entrades, l'Ajuntament de Reus demana als ciutadans que adquireixin les entrades de manera responsable i que només sol·licitin aquells tiquets que realment faran servir. 

Des del consistori recorden que les activitats organitzades amb motiu de l'arribada dels Reis d'Orient i tota la resta d'activitats nadalenques estan subjectes a l'evolució de la pandèmia i a les mesures de contenció que el Govern pugui decretar. 

Els Reis recolliran les cartes dels nens i nenes

Els Reis d'Orient s'instal·laran amb el seu Campament al parc de Sant Jordi. Allà, un patge acompanyarà els nens al llarg de tot el recorregut i els anirà endinsant en la màgia dels Reis d'Orient. Està previst que la visita duri uns 20 minuts. Al bell mig del parc, a la plaça d'Anton Borrell els Reis recollira les cartes dels nens i nenes de Reus.

Al Campament es podrà veure com s’emboliquen els regals, com descansa l'Estel, com s’organitzen les cartes o com es posen a punt els vehicles que serviran per fer el repartiment a les cases, entre altres sorpreses; amb actuacions de dansa, a càrrec de la Coordinadora de Dansa de Reus; actuacions musicals de grups locals que acompanyaven Ses Majestats a la cavalcada, com l’Aula de Sons, la Cobla Reus Jove, Insonora, la Banda Pare Manyanet, la Banda Simfònica de Reus, etc., i la col·laboració de Bravium Teatre, Llop’s Teatre, l’Associació Amics del Cavall, l’Associació de Senegalesos de Reus i l’Associació Poncella de la Rosa de Reus, entre d’altres.