El Reus Deportiu estrena pistes de bàsquet després de dos mesos de reformes

Una inversió de 40.000 de la Diputació ha fet possible els treballs d'ampliació
L'ajut de la Diputació ha permès millorar els equipaments esportius | Cedida

La secció de bàsquet del Reus Deportiu ja té a punt les renovades pistes que s'estaven reformant des dels dies de Nadal. L'actuació ha servit per incloure noves pistes exteriors, canviar el terra per tal de fer-lo més practicable durant l'hivern i en els dies d'humitat, i n'ha creat una de nova per tal que els entrenaments i partits disposin de més espai d'activitat esportiva. Els treballs han anat a càrrec de la Diputació de Tarragona, que hi ha destinat 40.000 euros.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La presidenta de l'entitat, Mònica Balcells, i la de la Diputació, Noemí Llauradó, han celebrat la finalització de les obres en la seva inauguració definitiva. Llauradó ha celebrat «la promoció de valors com el treball en equip, la tolerància, el respecte, la solidaritat o l'autoestima» a partir de l'activitat esportiva de l'entitat. L'entitat supera ara mateix els 6.500 socis i és una de les més significatives de la capital ganxeta.

"🚚 Nou capítol en el conflicte del contracte de la brossa de Reus" "👶Les gran i aplaudida novetat de la Unitat Neonatal de l’Hospital Sant Joan de Reus"