Pla detall de l'ofrena floral de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, amb motiu de la Diada Nacional

Reus commemora un Onze de Setembre agredolç en la primera Diada Nacional sense públic

El web municipal ha retransmès els actes institucionals en directe

Diada Nacional insòlita també a la capital del Baix Camp. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit els actes institucionals que l’Ajuntament ha organitzat aquest Onze de Setembre  amb motiu de la Diada de Catalunya, en un any atípic en què les restriccions sanitàries han fet impossible la presència física de la ciutadania. Els actes, però, s'han pogut seguir en directe a través de la pàgina web municipal.

L’acte central ha comptat també amb la intervenció de la vicealcaldessa i presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i ha tingut lloc Saló de Plens de l'Ajuntament. Ha estat la lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec de l'escriptora i periodista Marta Magrinyà, i també ha comptat amb la presència d'altres regidors i regidores del consistori. El Cant dels Segadors, interpretat per Jorge Varela al piano i per la veu d'Helena Tarragó, ha posat la cirereta del pastís a la commemoració.

Pla general de l'ofrena floral de la Diada 2020 a Reus
Pellicer, Llauradó i Martín, en l'acte institucional de l'11-S a Reus | Àngel Ullate

Tot seguit, a la plaça del Baluard s’ha fet l'ofrena institucional de l’Ajuntament amb alcalde, vicealcaldessa i portaveus municipals i les ofrenes de les diferents entitats de la ciutat. Aquestes últimes s'han organitzat en trams horaris prèviament marcats per evitar aglomeracions