Ensenyen com circular en patinet elèctric de manera segura a Reus

Denunciats tres usuaris per incompliment «flagrant» de la normativa
Dolors Vázquez, regidora de l'Ajuntament de Reus, per Ara Reus | Ajuntament de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ensenya als joves dels instituts de secundària com circular de forma segura amb patinet elèctric. El cos policial impartirà, a partir de la setmana vinent, un curs de xerrades pedagògiques entre l'alumnat de 4t d'ESO.

La policia municipal ha programat aquest curs després de detectar un elevat desconeixement de les normes d’ús per part dels usuaris, coincidint, a més, amb una important proliferació d’aquest tipus de vehicles a la ciutat. La combinació dels dos factors, segons informen fonts municipals, està generant situacions de risc i d’inseguretat viària tant per a vianants com per als mateixos patinadors.

La Guàrdia Urbana ha multat enguany tres usuaris de patinet elèctric per incompliments «flagrants» de l’ordenança de Civisme. La normativa assimila els patinets elèctrics a les bicicletes. Ni bicicletes ni patinets elèctrics poden circular per les voreres, i sempre han de fer-ho per calçades, carrils bici senyalitzats i per vies de velocitat 30.

"🛬 Un vol de trasplantaments d'òrgans no pot aterrar a Reus" "🎻🎭 AGENDA: Música i teatre aquesta setmana al Teatre Fortuny de Reus!"