GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Reus i La Fira s'alien per potenciar la marca «Visit Reus» a la Costa Daurada

Una de les principals accions de la campanya és la promoció aèria que sobrevolarà la costa aquest estiu donant a conèixer la imatge de
Montserrat Caelles i Maite Forján davant de l'avió que portarà el cartell de Visit Reus. | Cedida

 

La Fira Centre Comercial han presentat aquest dimecres, dia 1 d'agost, una campanya de promoció amb la finalitat de potenciar la marca «Visit Reus» a la Costa Daurada. L'Agència Reus Promoció promou aquesta marca a través de diferents campanyes que pretenen potenciar la capacitat d'atracció comercial, turística i cultural de la ciutat, en especial a través de la dinamització del sector i la suma de sinergies dels diferents actors implicats. 

 

En aquest sentit, la Fira Centre Comercial també col·labora amb l'Agència Reus Promoció per apropar la seva oferta comercial als milers de persones que visiten la Costa Daurada durant el període estival. També es preveu que es facin accions de promoció a l'Aeroport de Reus entre els milers de visitants que hi arriben en el període estival.

 

Montserrat Caelles, regidora de Projecció de Ciutat, ha agraït a La Fira Centre Comercial «la seva aposta decidida per donar valor a la marca turística «Visit Reus», aquesta vegada a través d'una acció que farà que el nom de Reus arribi a moltíssimes persones i que contribuirà a posicionar i projectar la ciutat entre les destinacions de més qualitat». En aquest sentit, Caelles ha recordat que l'Ajuntament de Reus i l'Agència Reus Promoció continuen actuant per unir les forces dels agents que interactuen en l'àmbit del comerç i el turisme per millorar la ciutat i el seu lideratge comercial al sud de Catalunya.

 

Una de les principals accions serà la promoció aèria a la costa

Per la seva banda, Maite Forján, gerent de La Fira Centre Comercial, ha ofert detalls sobre la campanya de promoció aèria que avui mateix ha començat. Es tracta d'una de les principals accions de la campanya, que es basarà a sobrevolar tota la costa amb un cartell amb la imatge de «Visit Reus». A més, es preveu que a l'Aeroport hi hagi una persona encarregada d'informar els viatgers de l'oferta comercial i del conjunt de la ciutat, a través de materials promocionals.

 

«Visit Reus» inclou diferents àmbits d'acció per promocionar i difondre la ciutat. Aquests són Visit Reus Gaudí, Visit Reus Family, Visit Reus Art, Visit Reus Shopping, Visit Reus Vermut i Visit Reus Gastronomia, que representen grans reclams que ens ajuden a identificar la nostra exclusiva reusenca i a atraure l'atenció del públic visitant.

 

Montserrat Caelles i Maite Forján a la presentació de la campanya de promoció Visit Reus. | Cedida

 

En els últims mesos s'han ampliat els serveis i els punts d'informació

En els darrers mesos, l'Agència Reus Promoció ha treballat per ampliar els serveis als visitants i els punts d'informació. A més, s'han creat nous productes turístics i els existents s'han millorat. És el cas de la polsera i l''app' de Visit Reus, la Ruta del Vermut o la Ruta del Modernisme, noves ofertes a la ciutat; o de l'ampliació de dies i d'horaris de visita al patrimoni o les propostes en el marc de Reus Ciutat de la Música. 

 

De fet, Caelles ha afirmat que a Reus s'ha realitzat en els dos darrers anys una aposta extraordinària per tal de diversificar l'oferta turística, tant en productes com en equipaments. En aquest sentit, tres atractius turístics amb fort ADN reusenc han crescut un 200 per cent en nombre de visitants: la Casa Navàs, el Campanar de la Prioral i la Polsera Visit Reus. En definitiva, tres elements que expliquen i identifiquen perfectament la ciutat de Reus.