Important tromba d'aigua a Reus ocasiona problemes a diversos punts de la ciutat

Han caigut més de 100 l/m² a la capital del Baix Camp i també ha plogut amb molta força a la resta de la comarca, especialment a Cambrils. La via del tren entre Tarragona i Reus està ara mateix tallada
Els efectes de les pluges a Reus | TarragonaDigital

Els aiguats estan descarregant amb força aquest vespre i nit al Baix Camp. Cambrils s'ha endut la pitjor part dels aiguats amb una brutal tempesta que ha col·lapsat el municipi, desbordant les rieres i produïnt nombrosos danys.

Diverses vies tallades i cotxes arrossegats per la corrent d'aigua

Pel que fa a Reus on la tempesta ha descarregat amb força durant una bona estona, els efectes tampoc s'han fet esperar, amb carrers inundats i problemes de circulació. En aquests moments, diverses zones de la ciutat estan encara inundades, el Pont d'Accés al Barri Gaudí està tallat i nombrosos vehicles han patit importants desperfectes.

 

Suspès un partit d'hoquei patins al Pavelló del Reus Deportiu

Per altra banda, també s'ha hagut de suspendre el partit d'hoquei patins que disputaven el Reus Deportiu Miró - Barça a causa de les fortes pluges i de les goteres que hi havia al pavelló. El partit s'ha hagut d'aturar perque diverses parts de la pista s'han omplert d'aigua, fet que impedia que el joc es pogués dur a terme amb normalitat.

La gota freda ha afectat amb força la ciutat de Reus | Jordi Olària

En aquets moments hi ha vies tallades al Mas Pellicer, a Països Catalans i el Pont d'Accés al Barri Sant Joan, zones especialment afectades per les pluges que han arribat. Altres municipis com Riudoms i Arbolí també han registrat importants quantitats de pluja ocasionant desperfectes en plantes baixes, comerços i vies de circulació.

La via del tren entre Tarragona i Reus està també tallada a causa de les fortes pluges que han afectat el funcionament normal del serveis de ferrocarril. 

El Pont del Barri Gaudí, un dels més afectats pel temporal | Jordi Olària

"🔴 Xifres rècord de visitants a la Casa Navàs de Reus aquest estiu" "🎬 AGENDA: Arrenca el Memorimage de Reus amb una pel·lícula sobre la ballarina Sol Picó"