GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Reus organitza grups d'estudi a set instituts del municipi

Els tallers es duen a terme del 2 al 27 de juliol
Un total de 165 alumnes de la ciutat de Reus es beneficien dels grups d’estudi | ARXIU

 

Un total de 165 alumnes de la ciutat de Reus formen part dels grups d’estudi que diferents instituts del municipi han obert a les aules dels centres d’ensenyament durant aquest mes de juliol. Aquesta iniciativa s’ha realitzat en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) que promou l’Ajuntament de Reus. La major part dels grups es duen a terme entre els dies 2 i el 7 de juliol i tenen una durada aproximada de dues hores. 

 

Dotze tallers per a alumnes d'ESO a Reus

Actualment, set instituts reusencs ofereixen un total de dotze tallers d’acompanyament a l’estudi per als alumnes d’ESO. Els tallers tenen una durada de dues hores al dia i compten amb un mestre que acompanya i ajuda als alumnes en la realització de diverses tasques. L’objectiu del projecte és simplificar i facilitar la superació de les matèries durant el mes de setembre.

 

Així, ja són més de 160 alumnes de la ciutat els qui gaudeixen d’aquesta nova iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn. La major part dels grups es realitzen entre el 2 i el 27 de juliol a cada un dels instituts que s’han sumat a la proposta.

 

L’organització de les aules d’estudi ha sigut possible gràcies a l’aportació de finançament extraordinari que ha rebut el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per part del Ministerio de Educación y Formación Profesional dins del marc del programa Proeducar Ilusiónate.

 

Altres iniciatives formatives

D’altra banda, el programa Proeducar té una segona línia de finançament anomenada «Quédate», amb la qual es podran organitzar diferents tallers de caràcter formatiu en horari extraescolar durant els mesos d’octubre i novembre.

 

Així doncs, l’equip tècnic del Pla Educatiu d’Entorn, en el qual es troben la regidoria d’Ensenyament i el servei de Llengua i Cohesió del Departament d’Ensenyament, està treballant amb els centres d’ESO subscrits al PEE per aprofitar-se d’aquests recursos durant el primer trimestre del curs 2018-2019.