GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reus homenatja la gent gran i a les dues persones de més edat de la ciutat

Magda Serrano Pallejà amb 101 anys i Jesús Ravell Alís amb 99 anys són els més grans de Reus
Magda Serrano Pallejà, amb 101 anys i Jesús Ravell Alís amb 99 han estat homenatjats per l'ajuntament | Cedida

 

Amb motiu de la Festa de la Gent Gran a Reus, l'ajuntament ha volgut homenatjar a les persones més grans de la capital del Baix Camp tot fent un acte festiu. La Festa de la Gent Gran va començar dilluns passat dia 8 d'abril i durant tota la setmana s'han portat a cap diverses activitats. Avui ha estat el torn d'omplir el Teatre Fortuny per homenatjar a les persones grans de Reus.

 

la Festa de la Gent Gran, des de dilluns i fins divendres, proposa un seguit d'activitats repartides per la ciutat | Cedida

 

Magda Serrano i Jesús Ravell, els més grans de Reus

L'Ajuntament de Reus, com cada any, organitza un seguit d'esdeveniments per commemorar al col·lectiu de gent gran de la ciutat. Magda Serrano Pallejà, nascuda l'11 de febrer de 1918 i amb 101 anys, i Jesús Ravell Alís, nascut el 31 de desembre de 1920 amb 99 anys, són les dues persones de més avançada edat de Reus i que avui han estat homenatjades.

 

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit l'acte de celebració per la gent gran reusenca que ha omplert el Teatre Fortuny. Els assistents han pogut gaudir d'un concert on han col·laborat diverses entitats de la ciutat.

 

Una actuació musical ha completat la festa de commemoració a la gent gran | Cedida

 

Vetllada commemorativa per la gent gran

L'acte de celebració ha començat a les 17.00 hores i ha tingut lloc al Teatre Fortuny. Després del parlament institucional, s'ha commemorat a les persones més grans de la ciutat i les corals intergeneracional en el marc del Cor Intergeneracional del Projecte Encaix, liderat per l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Salvador Vila-seca, han realitzat una actuació musical.

 

Demà divendres dia 12 serà l'últim dia de la Festa de la Gent Gran, on les persones participants realitzaran una caminada des del Mercat Central fins a Misericòrdia i posteriorment hi haurà una representació teatral al Centre Cívic Migjorn.