Reus inaugura la reforma de la plaça del Bisbe Grau

El projecte va ser un dels seleccionats als pressupostos participatius 2018
Una imatge de la inauguració, aquest dissabte al matí, de les obres de millora de la plaça del Bisbe Grau de Reus. | TarragonaDigital.com

 

El barri del Carme de la ciutat de Reus està d'enhorabona. Des d'aquest dissabte, 9 de febrer, ja pot gaudir de la nova aparença dela plaça del Bisbe Grau, que ha estat arranjada en les darreres setmanes en unes obres que ha impulsat l’Ajuntament de Reus, a través de la Brigada Municipal. En els últims dies, doncs, s'han finalitzat els treballs de reforma i millora d'aquest espai de la ciutat, en una proposta urbanística que sorgeix d'un reclam de la ciutadania mateixa: va ser una de les propostes més votades durant el procés de pressupostos participatius de l'any 2018.

D'aquesta manera, doncs, aquest dissabte 9 de febrer ha arribat el torn de presentar els resultats d'aquest treball de millora. L'alcalde, Carles Pellicer, acompanyat de la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha presidit l'acte aquest migdia. També hi han estat presents altres regidors del consistori, com Hipòlit Monseny (PDECat), Jordi Cervera i Daniel Rubio (Ara Reus) o Andreu Martín (PSC).

Una inversió de 15.000 euros per un rentat de cara a la plaça del Bisbe Grau

La reforma de la plaça del Bisbe Grau ha comptat amb un pressupost total de 15.000 euros, que es va escollir en el procés de pressupostos participatius en la categoria de petits projectes. Gràcies a la inversió, s'hi han fet diversos arranjaments, com ara la renovació del paviment, la millora de les dues parets adjacents, el canvi d’ubicació del monument al bisbe Grau, la renovació de l’enllumenat per guanyar visibilitat, la col·locació de bancs i d’una paperera.

Aquest no és l'únic projecte procedent dels pressupostos participatius que s'ha presentat en els darrers dies. Durant les darreres setmanes, per exemple, s'han culminat diversos treballs com ara la millora del darrer tram del barranc de l'Escorial, el projecte de millora de l'accés a l'Escola la Vitxeta o la reforma de la plaça d'Àngel Guimerà, entre d'altres.

En l'acte d'aquest dissabte al matí hi han participat diversos elements de la cultura popular reusenca. | TarragonaDigital.com

 

També et pot interessar

"ARA MATEIX: Concentració a la plaça Prim de Reus en contra de VOX" "En Comú Podem Reus ja té cap de llista per a les pròximes eleccions municipals"