Imatge de l'entrada per a vianants de l'aparcament subterrani de la plaça de la Llibertat de Reus

Els aparcaments municipals de Reus mantenen el preu màxim de 4 euros i congelaran tarifes per al 2021

La tarifa per a la primera hora es manté en 1,90 euros i la tarifa nocturna, a 50 cèntims

L'Ajuntament de Reus manté la reducció de la tarifa d'aparcament a la ciutat, amb un màxim de 4 euros al dia. La decisió s'ha aprovat a través de l'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, que manté la reducció aprovada l'any 2013, en què es va passar de 8 a 4 euros màxim, als aparcaments de la xarxa municipal.

Així mateix, la tarifa nocturna es manté a 50 cèntims l'hora i els preus dels abonaments i les tarifes de zona blava, tampoc patiran cap increment.

La xarxa d'aparcament municipal compta amb 10 zones i un total de 4.400 places. El consistori reusenc manté l'aposta de millorar la mobilitat de la ciutat, «amb la conducció dels vehicles directament als aparcaments, descongestionant de trànsit la via pública».

D'aquesta manera, pel que resta d'any i per al 2021, els preus per aparcar a Reus es mantenen igual, amb 1,90 euros per la primera i segona hora d'aparcament, i 20 cèntims més a partir de la tercera hora, arribant a un topall màxim de 4 euros.

Els vehicles elèctrics, a meitat de preu

En la mateixa línia que les altres tarifes, l'ajuntament manté les condicions de l'abonament '24 hores Vehicle elèctric', que permet estacionar el cotxe durant les 24 hores del dia en qualsevol aparcament de la xarxa municipal per un preu mensual de 60 euros, que equival a un preu per dia de 2 euros.

La xarxa d'aparcaments municipals de Reus incorpora, des del  2014, estacions de recàrrega de vehicles elèctrics  que es poden utilitzar per als usuaris.