Un pas de vianants desgastat al barri tarragoní de l'Albada

Reus millorarà la il·luminació dels passos de vianants del carrer d'Astorga

El projecte va ser un dels més votats als Pressupostos Participatius 2019

El carrer d'Astorga de Reus tindrà il·luminació  en 14 passos de vianants. L'Ajuntament ha publicat la licitació del contracte d'obres que ha de permetre millorar la seguretat  del trànsit. El contracte s'inicia amb un pressupost de 60.000 euros i és fruit d'una proposta ciutadana als Pressupostos Participatius 2019, la qual va rebre un gran suport.

Mesura per la seguretat dels vianants

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En aquestes obres es preveu reforçar la il·luminació dels passos de vianants, per tal de garantir la seguretat de les persones que vulguin travessar el carrer, ja que no hi ha semàfors.

El nou enllumenat estarà format pels fanals  i projectors, i també s'instal·larà un senyal de trànsit amb leds que han d'ajudar a captar l’atenció dels conductors i contribuir a la seguretat i pacificació del trànsit.

La licitació del contracte tanca el termini de presentació d'ofertes l'11 de juny, i fixa un termini d'execució de les obres de 2 mesos i 15 dies.

Plànol del projecte d'il·luminació dels passos de vianants al carrer d'Astorga de Reus
Plànol del projecte d'il·luminació | Aj. Reus