Les Nits Miró, vermut, música i fresca pel centenari del CN Reus Ploms

Aquest estiu, el Reus Ploms tindrà una agenda plena d'esdeveniments socials a part dels esportius
Els representants del CN Reus Ploms en el dia de la presentació de les activitats socials per a l'estiu. | Jordi Olària

 

El Club Natació Reus Ploms no atura la seva activitat durant l'estiu, i no tan sols amb esdeveniments esportius, sinó també amb un ampli ventall d'actes pensats per animar la vida social del club. El motiu és el centenari del club, i és que aquest 2018 el Ploms està d'enhorabona. Per això, aquest estiu ha iniciat el programa 'Jo estiuejo als Ploms, vens?', un programa d'activitats esportives d'estiu, com pàdel, i de festes, com el karaoke, que continuarà fins al setembre.

En aquest sentit, aquest pròxim dissabte, dia 14 de juliol, arriba un dels esdeveniments més destacats, Les nits Miró, la nova proposta de Vermuts Miró, que portarà a l'espai dels Ploms un concert de versions que amenitzarà la nit de vermuts amb el grup Los Aliados, que començaran a actuar a dos quarts d'onze de la nit. Los Aliados és un grup de versions de rock'n'roll, tot i que l'any passat van editar el seu primer disc, 'Y si no, nos cabreamos', que els va dur a tocar a més de 200 pobles i ciutats espanyoles. Així doncs, aquest cap de setmana el Club Natació Reus Ploms viurà una nit del tot inèdita i diferent, a la fresca, en què es podrà d'un bon vermut a la nit.

Activitats esportives i festives en el 'Jo estiuejo als Ploms, vens?'

El programa 'Jo estiuejo als Ploms, vens?' va començar a finals del mes de juny, amb el torneig de pàdel amateur Mojito, que es tornarà a repetir el proper dissabte 21 de juliol. El segon acte es va celebrar el dia 28 de juny amb la revetlla de Sant Pere, 'L'Ochentazo' amb el sopar, animació infantil, la festa amb música dels anys vuitanta i la disco jove. Després d'aquests dos actes, es va celebrar el dimecres dia 4 i aquest passat dimecres dia 11 el karaoke, que se seguirà repetint durant aquest mes. El següent acte va ser la nit amb la sangria La Petarda acompanyada de la música dels vinils del DJ Blue Mambo, que va ser el passat divendres dia 6, i l'endemà es va celebrar el torneig de pàdel mixte Aquopolis Costa Daurada. 

Finalment, doncs, serà l'hora de la Nit Miró d'aquest dissabte, un bon pla per gaudir de la nit de dissabte.

"ANC i CDR de Reus preparen inauguracions del Parc U d'Octubre" "La posada a punt de La Palma de Reus, llesta en cinc mesos"