INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Reus endureix les mesures pel coronavirus: tanquen parcs infantils, les terrasses perillen i més restriccions

S’afegeixen a les que ja s’han aprovat aquests darrers dies
L'Ajuntament de Reus ha anunciat noves mesures per combatre i prevenir el coronavirus | Adrià Morte

 

L’Ajuntament de Reus, després de les mesures explicades en els darrers dies per prevenir el coronavirus, ha celebrat una nova reunió de la comissió municipal de seguiment pel Covid-19 i ha aprovat tot un reguitzell de noves accions.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Amb relació als edificis municipals i l’espai públic es tancaran tots els parcs infantils ubicats en espais públics de la ciutat, les biblioteques, les Oficines de Turisme i els Centres Cívics, així com de tots els equipaments públics que no tinguin oficina d’atenció. Per una altra banda, s’ha decidit ajornar per un mínim de 15 dies la segona fase de vianalització de la Raval de Santa Anna, de manera que queda oberta temporalment tota la setmana.

 

Pel que fa als serveis, el consistori ha aprovat reprogramar les cites prèvies ja concertades a les oficines d’atenció ciutadana, prioritzant les que es puguin oferir mitjançant l’atenció telefònica o telemàtica. Els diferents Serveis d’Atenció valoraran la possibilitat d’atendre presencialment aquells supòsits excepcionals, on no sigui possible cap altre tipus d’atenció.

 

En els casaments que se celebren en instal·lacions municipals només podran assistir a les cerimònies els nuvis testimonis i els autobusos de Reus Transport funcionen amb un terç de la seva capacitat. Finalment, l’Ajuntament de Reus recomana als bars, restaurants i locals d’oci que considerin limitar l’aforament de les seves instal·lacions i les terrasses a un terç de la seva capacitat.

 

Aquestes mesures s’afegeixen a les que el consistori va anunciar aquest passat dijous 12 de març, que tenien a veure bàsicament amb els edificis i equipaments municipals, i les del dimecres 11 de març quan l’Ajuntament de Reus va moure fitxa per primera vegada. Totes les mesures adoptades per contenir la propagació del coronavirus es poden consultar en un espai propi que l’Ajuntament ha obert al web municipal. 

Més notícies de la categoria Reus