Reus es prepara per viure un Nadal ple de llum, il·lusió i activitats de tota mena

La ciutat ultima detalls a l'espera de la gran encesa dels llums de Nadal, divendres a la plaça del Mercadal
Imatge de l'ós de peluix lluminós que s'ha instal·lat a la plaça de la Llibertat | TarragonaDigital

Il·lusió, retrobament i dates assenyalades, Reus ja ho té quasi tot a punt per celebrar una de les festivitats més esperades. L’esperit nadalenc, entre llums, escenaris i decoracions diverses, es comença es respira ja a la capital del Baix Camp, a només dos dies de l’esperada encesa dels llums de Nadal.

Imatge dels botons de l'ós interactiu de la plaça de la Llibertat. | Jordi Olària

Un gran ós de peluix, la sorpresa d'avui

Avui, 27 de novembre, la plaça de la Llibertat agafava forma, flanquejada per atraccions de fira, la tradicional pista de gel i un ós gegant de peluix que, a primera vista, ha sorprès passejants i curiosos.

L’animal, instal·lat per l’empresa Blachere Iluminació, permetrà la interacció de la ciutadania, a través de tres botons que ofereixen una sorpresa, il·luminar el seu cor o fer sonar música. Sens dubte, les fotos amb el gran ós de Reus seran una constant aquestes festes.

La pista de gel s'ha tornat a instal·lar a la plaça de la Llibertat. | Jordi Olària

L'encesa oficial dels llums nadalencs s'apropa

Al Mercadal, per la seva part, l’arbre de Nadal espera divendres per omplir-se de color i vida, en un espectacle inaugural protagonitzat per una sèrie de personatges esbojarrats i un àpat nadalenc d’allò més atípic. Diferències, complicitats i somriures faran les delícies d’un públic que, a les 19.00 hores, veurà com Reus s’il·lumina, un any més, bella, nadalenca i radiant.

Música, espectacles familiars, recollida de cartes dels reis, campanyes comercials i un gran reguitzell d’accions i activitats completaran un programa d’actes farcit de moviment, ideal per compartir en família, ben acompanyat. Reus ho té tot a punt, a l’espera que veïns i veïns ocupin carrers i places amb ganes de gresca, moviment i aquell ambient tan agradable.

També et pot interessar:

"🎉Una desfilada de moda per la igualtat tanca el 40è aniversari del Taller Baix Camp" "🔴El PSC de Reus carrega contra el PAM del govern i la seva manca de planificació"