Reus redueix les freqüències del bus urbà: cada dia com un festiu

Els canvis afecten les línies L10, L20 i L30-32-33
Reus torna a reduir les freqüències del bus urbà | Laia Solanellas

 

L'empresa municipal Reus Transport tornarà a reduir aquest dimecres, 25 de març les freqüències de bus urbà després de l'acord del Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de Reus d'aquest dimarts. Com a mesura preventiva per evitar desplaçaments de la ciutadania, evitar i contagis tant entre els viatgers com entre el personal de la companyia, les línies L10, L20, L30-32-33 funcionaran tots els dies amb els mateixos horaris que els diumenges i festius.

 

Així, els serveis es reduiran de la manera següent. Línia 10, dels 2 busos que sortien ara es passa a 1. Línia 20, dels 3 que sortien ara es passa a 2. Línia 30, segueix amb 1 bus.

 

Les noves freqüències ja s'informen als usuaris a través dels panells electrònics de les parades i la cartelleria. Aquesta mesura preventiva s'afegeix a les que ja s'havien doptat fins ara, com és la limitació de l'aforament dels busos a 30 persones; que el pagament del trajecte només es pugui realitzar amb targeta multiviatge i l'augment de les mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles.

Més notícies de la categoria Reus