Imatge d'arxiu d'unes butlletes electorals

Reus sorteja els integrants de les meses electorals de cara a les eleccions catalanes

Són un total de 1.080 càrrecs repartits en 120 meses arreu de la ciutat | Els comicis, ara mateix, previstos provisionalment per al 14-F

Després dels últims estira-i-arronses i les recents disposicions judicials, l'horitzó electoral és incert a Catalunya. Avui, precisament, la ciutat de Reus ha sortejat les persones integrants de les meses electorals del municipi de cara a unes eleccions al Parlament de Catalunya previstes, provisionalment, per al pròxim 14 de febrer. A l’Ajuntament, en sessió plenària, s’han rifat un total de 1.080 càrrecs, dels quals 120 són presidents titulars i 240 suplents, més 240 vocals titulars i 480 suplents de les 120 meses que hi haurà arreu de la ciutat. Ara mateix, el cens reusenc per als comicis catalans és de 71.729 persones.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Segons han apuntat des del consistori, el sorteig s’ha fet informàticament i mitjançant un sistema que escull aleatòriament un número. Aquest número, concretament, correspon al lloc de la llista del cens electoral que ocupa la persona que resulta escollida per formar part de la seva mesa. Les persones triades per l’atzar i que hauran de formar part de les meses rebran personalment, quan toqui, la notificació pertinent.