La caiguda d'una branca causa danys a quatre vehicles aparcats a la zona blava de la Riera d'Aragó

Reus Mobilitat i Serveis ha tancat parcialment l'àrea per fer-hi manteniment
Imatge d'arxiu de l'aparcament de la Riera d'Aragó de Reus vista des del raval de Sant Pere | TarragonaDigital

 

La caiguda d'una branca ha causat danys a quatre vehicles aparcats a l'àrea de zona blava de la Riera d'Aragó de Reus. Segons informa l'Ajuntament de la ciutat, els fets s'han produït aquest dimarts, dia 1 d'octubre, a la tarda, i no ha implicat danys personals. Tot i això, la zona d'aparcament en superfície quedarà parcialment tancada durant un temps perquè s'hi faran treballs de l'arbrat.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Tancament parcial i temporal de la zona d'aparcament

«Reus Mobilitat i Serveis tanca parcialment l'àrea de la Riera d'Aragó per fer-hi el manteniment de l'arbrat», s'informa des del consistori reusenc. El cas és que aquests treballs estava previst fer-los més endavant, però un accident n'ha precipitat la seva execució. Sense causar ferits, una branca ha caigut sobre quatre vehicles que hi havia aparcats a la zona blava aquest dilluns a la tarda i ha causat danys a tots quatre.

Imatge d'arxiu de la zona blava vista des de la Riera d'Aragó de Reus | TarragonaDigital

 

Per evitar que es pugui tornar a produir un accident com aquest, les tasques previstes per les pròximes setmanes s'han avançat a aquest dimecres al matí, 2 d'octubre, i l'àrea d'aparcament ja ha quedat parcialment tancada eliminant, mentre ho estigui, vora la meitat de les places d'aparcament. Abans de començar els treballs pròpiament dits, diversos tècnics de manteniment de l'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis han dut a terme una inspecció a la zona.

L'objectiu era comprovar si calia fer alguna actuació d'urgència en algun punt de l'aparcament, que queda entre la Riera d'Aragó, el raval de Sant Pere i el carrer de Josep Maria Arnavat i Vilaró. A més d'aquesta inspecció, també s'ha delimitat la zona arbrada on es treballarà durant els pròxims dies.

"❗Tensió màxima al judici entre ocupes i veïns del barri del Carme de Reus" "🎟 ExproReus potenciarà les activitats per a nens i nenes de totes les edats"