INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Reus Transport canvia el recorregut de diverses línies

La modificació més destacada és la de la Línia 60 que estén el seu servei fins a la urbanització Mercader i la Biblioteca Pere Anguera
Imatge d'arxiu de Reus Transport | Redacció

 

Coincidint amb l’arrencada del curs escolar, Reus Transport posa en marxa algunes modificacions al servei de transport urbà que entraran en vigor a partir del 9 de setembre. La més destacada és la modificació del recorregut de la Línia 60 al seu pas per Mas Iglesias per estendre el seu servei fins a la urbanització Mercader i a la Biblioteca Pere Anguera.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Els canvis a la Línia 60 comporten la creació de parades noves davant de la Biblioteca Pere Anguera i a la urbanització Mercader, a la plaça de Marià Manent, l’anul·lació de la parada Maria Aurèlia Campany i el desplaçament d’uns metres de la prada Escola Eduard Toda 1. Cal destacar, que aquest canvi de recorregut no afectarà la freqüència de pas.

 

D’altra banda, la línia 50, la de l’Aeroport, recupera els horaris i la freqüència de pas que tenia al juny ara que s’ha acabat els intensos mesos de juliol i agost.

 

Plànol del recorregut de la Línia 60 de Reus Transport | Ajuntament de Reus

 

Noves parades en algunes línies

A les línies 20 i 21, sense haver de fer cap modificació d’horaris ni de recorregut, s’han fet dues parades noves a l’avinguda de Sant Bernat Calbó, prop de la plaça del Santuari, per donar servei al nou centre de dia per l’Alzheimer de Reus, impulsar per la Fundació Privada Rosa María Vivar

 

Per una altra banda, la línia 11 no modifica cap horari, però incorpora una parada nova amb plataforma, Vidal i Barraquer 1, en direcció Oques.

 

2,7% d’increment d’usuaris de gener a juny

Aquest primer semestre de 2019 es va tancar amb 1.353.008 usuaris, això suposa un increment del 2,7% respecte a l’any anterior, amb gairebé 36.000 usuaris més. El primer semestre de 2018 Reus Transport havia registrat 1.317.162 viatgers. 

 

Imatge d'arxiu de Reus Transport | Cedida

 

Nova flota d'autobusos des del mes d'abril

Cal recordar, que l'abril passat Reus Transport va posar en marxa deu nous autobusos equipats i adaptats amb noves tecnologies per a les diferents rutes de la flota de la ciutat, per tal d'oferir un millor servei i seguretat als usuaris. Els vehicles disposen de càmeres interiors que vetllen per una major seguretat dels viatgers a l'hora de pujar i baixar, una gravació continuada permanentment connectada al Centre de Control Central de Reus Transport i les màquines validadores i expenedores de bitllets.

 

Una altra de les novetats més destacades, va ser la millora de la informació, tant a través dels rètols LED situats a l'exterior del vehicle, com les quatre pantalles interiors amb informació a temps real de les prades. Unes pantalles que també poden emetre informació d'interès.

 

Més notícies de la categoria Reus