Imatge de dos autobusos de Reus Transport

L'Ajuntament de Reus acorda amb els veïns millores en el servei de bus als barris Fortuny i Montserrat

Els canvis afectaran les línies 10, 11 i 60 i s'executaran durant les pròximes setmanes

La companyia municipal d’autobusos Reus Transport ha acordat amb els representants veïnals dels barris Fortuny i Montserrat diversos canvis en les parades de bus urbà per adaptar el servei a les demandes dels usuaris. Els canvis, han apuntat des del consistori reusenc, afectaran les línies 10, 11 i 60 i s’executaran durant les pròximes setmanes. Marina Berasategui, presidenta de l'ens municipal, ha explicat que «gràcies a la participació i al treball conjunt amb la ciutadania, podem implementar canvis que donen resposta a les demandes veïnals i reforcen la seguretat dels usuaris i, en definitiva, milloren el servei del bus urbà».

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Així, les línies 10 i 11 faran el final de trajecte a la parada Flix 2, situada al carrer dels Pirineus, al barri de Montserrat, i no al carrer de Montserrat, com fins ara. En aquesta parada, precisament, és on els vehicles fan la regulació de temps i el canvi permetrà donar ara resposta a la demanda dels veïns, amb la parada Montserrat convertint-se en la primera del recorregut de les línies 10 i 11, i només per a la pujada de viatgers.

Nova parada de l'L60

El segon canvi, han detallat des de l’Ajuntament, és la creació d’una nova parada a l’L60, situada a prop de la cruïlla de l’avinguda Salou amb el carrer de Mercè Rodoreda —entre les parades Urbanització Mercader i Maria Aurèlia Capmany. La nova parada estarà situada al costat d’un pas de vianants de l’avinguda de Salou, «la qual cosa reforça la seguretat dels usuaris i aproxima l’L60 als veïns del barri Fortuny», han remarcat.

La parada, a més, tindrà una andana de plataforma per facilitar l’accés sense esglaons a l’autobús, talment com les altres parades de la línia, així com bancs i papereres.